Uğur 12 Mayıs gönderildi Yazar 12 Mayıs gönderildi 1. Yarı Final Moldova İsveç Hırvatistan Yunanistan Portekiz Finlandiya İsrail Litvanya Polonya Sırbistan Keşke Belçika da çıkabilse. 1
Ömer 12 Mayıs gönderildi 12 Mayıs gönderildi Moldova İsveç Hırvatistan Yunanistan Finlandiya İsrail Litvanya Polonya Sırbistan Karadağ 1
Tolga 12 Mayıs gönderildi 12 Mayıs gönderildi Finlandiya Yunanistan İsrail Moldova Hırvatistan Polonya Portekiz İsveç Sırbistan Litvanya 1
Papa 12 Mayıs gönderildi 12 Mayıs gönderildi Ilk iki sarkida diyorum ki uzun zamandır bu kadar iyi bir yarisma izlememistim. 1
Papa 12 Mayıs gönderildi 12 Mayıs gönderildi KESİN ÇIKAR Moldova İsveç Hırvatistan Portekiz Finlandiya İsrail Belçika Litvanya (Bu da ne bok gibi söyledi allah affetsin) Sırbistan Son bir aşağıdakilerden biri ama kestiremiyorumm ŞÜPHELI Gürcistan (Valla dinlemediğim şarkıyı sahnede sevdim) Yunanistan (Şarkının sahneyle amına koymuş resmen tebrikler) Karadağ (Ben bile daha iyi söylerdim aq) San Marino (yani bence güzeldi tamamiyle kişisel tercih jdjx çıkarsa şaşırmayın valla bu listede ki en iyisi. Dansçılarının adını bilen yazsın) KESİN ELENİR Estonya (Çabalasaydınız bacıkolar bari) Polonya (yani sesi güzel gacının ama Polonya ülke olarak bahtsız ve şarkı mehh çıkarsa 2020 yüzü suyu hürmetine) Bu kdr. Tşk. 1
Mustafa 12 Mayıs gönderildi 12 Mayıs gönderildi Mustafa, 10 saat önce yazdı: 1. YF Tahminlerim 10 da 8 1
Uğur 12 Mayıs gönderildi Yazar 12 Mayıs gönderildi Uğur, 5 saat önce yazdı: 1. Yarı Final Moldova İsveç Hırvatistan Yunanistan Portekiz Finlandiya İsrail Litvanya Polonya Sırbistan Keşke Belçika da çıkabilse. 9/10 Portekiz'i de seviyorum ama Belçika'nın kalmasına çok sevindim.
Melih 13 Mayıs gönderildi 13 Mayıs gönderildi Karadağ’a çok yazık oldu litvanya yerine finalist olmalıydı portekizin elenmesi harika oldu artık ninni göndermezler inşallah 1
Papa 13 Mayıs gönderildi 13 Mayıs gönderildi Bu arada Belçika'nın finale kalması bu sene yarışmaya katılmasından dolayı İsrailin hediyesidir. Net 1
Uğur 14 Mayıs gönderildi Yazar 14 Mayıs gönderildi 2. Yarı Final Bulgaristan Romanya Çekya Ermenistan Danimarka Avustralya Ukrayna Malta Norveç Kıbrıs Keşke burda da Lüksemburg finale kalabilse. 1
Melih 14 Mayıs gönderildi 14 Mayıs gönderildi Tahminlerim Australia Bulgaria Latvia Romania Denmark Czechia Luxembourg Albania Ukraine Malta Ben kıbrısın karadağ gibi eleneceğini düşünüyorum çünkü jüride kötü okudu Letonya yerinede azerbaycan çıksa çok sevinirim 1 1
Tolga 14 Mayıs gönderildi 14 Mayıs gönderildi Romanya Danimarka Avustralya Ukrayna Bulgaristan Çekya Arnavutluk Malta Kıbrıs İsviçre 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap