Görkem 9 Mart gönderildi 9 Mart gönderildi 30 ülke şarkılarını açıkladılar. Bu akşam Azerbaycan açıklıyor. Şu an bende şu şekilde top 10: Finlandiya Danimarka Yunanistan Birleşik Krallık İtalya İsrail Kıbrıs Litvanya Malta Polonya 1
Reyiz 9 Mart gönderildi 9 Mart gönderildi İlk defa şarkıların neredeyse tamamı açıklanmasına rağmen birincim yok, hatta beğendiğim şarkı bile yok denebilir. Biraz zaman geçsin öyle liste yapacağım. 2
Görkem 10 Mart gönderildi 10 Mart gönderildi Kişisel zevkimden bağımsız olarak Finlandiya'nın açık ara kazanacağını düşünüyorum. Birinci göstere göstere belli bence. 1 1
Görkem 10 Mart gönderildi 10 Mart gönderildi Reyiz, 13 saat önce yazdı: İlk defa şarkıların neredeyse tamamı açıklanmasına rağmen birincim yok, hatta beğendiğim şarkı bile yok denebilir. Biraz zaman geçsin öyle liste yapacağım. ben de zar zor ısındım bazı şarkılara, belki zamanla değişir. çok fazla aynı ses melodi var.
Uğur 11 Mart gönderildi Yazar 11 Mart gönderildi Görkem, 11 saat önce yazdı: çok fazla aynı ses melodi var. Bu sene keman, opera ve rock patlaması olmuş baya Her sene bir önceki seneyi aratır halde, son zamanların en kötü Eurovision'u bizi bekliyor. 2
Züreyfa 2 Mayıs gönderildi 2 Mayıs gönderildi Tüm şarkıları dinledim ama sadece ilgimi çekenleri sıralayabildim: Moldova Danimarka Arnavutluk Hırvatistan Bulgaristan İsviçre Romanya Belçika Yunanistan Norveç Çek Cumhuriyeti Fransa Karadağ Lüksemburg İsveç Ukrayna Portekiz
Görkem 2 Mayıs gönderildi 2 Mayıs gönderildi Dinleme istatistiklerime göre güncel ilk 10'um: Danimarka Finlandiya Birleşik Krallık İtalya Kıbrıs Polonya Fransa Israil Yunanistan Litvanya
Tolga 3 Mayıs gönderildi 3 Mayıs gönderildi Finlandiya Romanya İtalya Malta İsviçre Arnavutluk Moldova Litvanya Fransa Danimarka
Görkem 10 Mayıs gönderildi 10 Mayıs gönderildi Dinleme istatistiklerimden bağımsız kişisel ilk 10: Finlandiya Danimarka Kıbrıs Yunanistan Polonya İsrail Birleşik Krallık Fransa Malta Litvanya Sıra Karadağ, İsviçre, Avustralya, Çekya, Romanya diye devam ediyor...
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap