İçeriğe atla

Rusya 2025: Shaman - Pryamo po serdtsu

Pinlenen İletiler

gönderildi

shaman’ın hükümet yalakalığı olarak bizdeki muadili ibrahim tatlıses falan.

ukrayna savaşı başladıktan sonra “ben rusum bununla gurur duyuyorum bütün dünya bize düşman” tarzı şarkılar yaparak ünlendi. müzik olarak fena değil, aşırı politik bi şarkı bekliyorum rusyadan. 

:guzelseylerolcak:

• Beğendim 1
gönderildi

CleanShot-2025-05-28-at-16.55.49@2x.png

ŞARKICI SHAMAN, 7 HAZİRAN'DA "İNTERVISION'25" YARIŞMASI İÇİN BİR ŞARKI SUNUYOR! Prömiyer bu cumartesi günü yalnızca MUZ-TV 2025 Yıldönümü Ödülleri sahnesinde gerçekleşecek.

Uluslararası "Intervision'25" müzik yarışmasına Rusya'dan katılan SHAMAN, MUZ-TV Ödülü yönetmeni ve prodüksiyon grubuyla yakın yaratıcı işbirliği yaparak, büyük ölçekli görselleştirme ve sanatçının beklenmedik bir imajıyla alışılmadık, muhteşem bir performans hazırlıyor.

🎤Bu, tüm ülkenin beklediği tarihi bir olay olan yarışma şarkısının ilk resmi tanıtımı olacak! 🇷🇺 Hep birlikte hissedeceğiz - sesin titreşimini, havadaki elektriği ve ŞAMAN'ın karizmatik sesini! Pistte yapılan çalışmalarda sadece ŞAMAN'ın değil, Rus şov dünyasının önemli simalarından birinin de yer aldığı biliniyor. Güçlü, duygusal ve unutulmaz olacak!🚀 Tüm detayları 2025 MUZ-TV Ödül Töreni'nde öğreneceğiz.

• Teşekkürler 1
  • Mustafa bu konunun başlığını Rusya 2025: Shaman: Pryamo po serdtsu olarak değiştirdi
  • Mustafa bu konunun başlığını Rusya 2025: Shaman - Pryamo po serdtsu olarak değiştirdi
gönderildi

rusyanın esc şarkıları gibi olmuş güzel bir şarkı ama sıradan. hoş ama beğenmedim

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...