İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

• 9 ay sonra...
gönderildi

Napoli 2027 :bitti:

• Yarıldım 1
  • Anırdım 1
  • Uğur bu konunun başlığını İtalya 2026 : Sal Da Vinci - Per Sempre Sì olarak değiştirdi
gönderildi

Şaka maka sarıyor, bu adamı ETSC yollayacaktım son anda değiştirip yeni keşfettiğim bir grup yollamıştım. İtalya çapında 2024 yılında patlama yapan bir şarkısı var bence onun etkisiyle Sanremo'ya katıldı. Napoli şehir desteği falan derken gerçekten kazandı. Eurovision'a gideceğini düşünmüyordum. Şu ana kadar açıklanan şarkılar arasında yine baya iyi kalıyor eurovision'da. Bakalım ilk 10 streaki devam edecek mi İtalya için, merakla bekliyorum!

• Azdırdın 1
gönderildi

2009'da da katılıp 3. olmuş. Diğer şarkılarını da dinledim ben çok sevdim. Bu sene birincim İtalya.

Görkem, 1 saat önce yazdı:

Bakalım ilk 10 streaki devam edecek mi İtalya için, merakla bekliyorum!

İlk 5 bence... :evet:

• Beğendim 1
gönderildi

Çok beğendiğim bir şarkı değil ama anormal iddialı bir şey gelmezse bu sene sempatiklik üzerinden bu şarkının kazanacağını düşünüyorum.

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Hem jürilerden, hem de halktan çok iyi bir puan beklentim var. En az 10 senedir Eurovision'dan böyle bir şarkı çıktığını görmedim hiç. Çok akılda kalıcı ve tam anlamıyla family show şarkısı.

Çok rahat kazanacağını şimdiden görebiliyorum. :busekilde:

• Beğendim 1
gönderildi
Reyiz, 10.03.2026 - 02:46 yazdı:

Çok beğendiğim bir şarkı değil ama anormal iddialı bir şey gelmezse bu sene sempatiklik üzerinden bu şarkının kazanacağını düşünüyorum.

Katılıyore

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...