İçeriğe atla

Naim Dilmener’in Eurovision Adayı Kim ?


Mustafa

Pinlenen İletiler

[align=center]Naim Dilmener’in Eurovision Adayı Kim ?[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

 

 

Medya Alemi web sitesine özel açıklamalarda bulunan müzik eleştirmeni Naim Dilmener Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Can Bonomo’yu eleştirirken Eurovision’a Hande Yener ’in gitmesi gerektiğini söyledi.

 

Medya Alemi.Com’a açıklama yapan Naim Dilmener “TRT bir yarışma yapmış olsa ve bu yarışmayı Can Bonomo kazanmış olsa, yine eleştirirdik ama biraz daha insaflı olurduk. En azından ben böyle yapardım. Ama Bonomo doğrudan doğruya seçildi ve TRT’nin onda nasıl bir cevher görüp de seçtiği çok muğlak. Nitekim hem yarı final hem de finalde kötüydü performansı. Yeterince sahne tecrübesi olmayan birinin bu halde olması da çok normaldi. Kabahat TRT’nin; seçimi layıkıyla yapmıyor. Bunun için birden fazla aday olmalı ve bu adaylar hepimizin gözü önünde yarışmalı… Kişisel tercihime gelince; ben epeydir Hande Yener’in gitmesinden yanayım. Eurovision sahnesini ateşe verecek ses, güç, tecrübe var onda.” Dedi.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu amcanın adayı yıllardır Hande Yener zaten. O bir yana, ben bu adamı Hakan Eren'den daha çok severim, en azından objektif. Bir Michael Kuyucu ya da Hakan Eren gibi birilerinin arkasına tutunarak çıkmadı bu merdivenleri. Türkiye'nin kıymetini bilmesi gerektiği önemli bir müzik eleştirmeni.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...