Mustafa Oluşturuldu: 8 Kasım, 2024 Oluşturuldu: 8 Kasım, 2024 TMF 2025 Takvim 1 . ELEME: 1 Şubat – Trabzon Hayri Gür SS 7500 Kişilik 2. ELEME: 8 Şubat – Antalya Antalya SS 10.000 Kişilik 3. ELEME: 15 Şubat - Ankara Başkent VS 7.600 Kişilik 4. ELEME: 22 Şubat – İzmir Halkapınar SS 10.000 Kişilik 5. ELEME: 1 Mart – Bursa Tofaş SS 7.500 Kişilik FİNAL: 8 Mart – İstanbul Sinan Erdem SS 22.500 Kişilik ETYB ✍ 2
Mustafa 26 Kasım, 2024 gönderildi Yazar 26 Kasım, 2024 gönderildi 1. Eleme / Trabzon Emircan İğrek - Karanfil Gülşen - Bal Ebru Yaşar & Siyam - Yoksun Gülben Ergen - Nanik Mela Bedel - Ben Sana Gelemem Emre Fel - Sana El Pençe Duman 2. Eleme / Antalya Hande Yener - Ben Senin Delinim Mustafa Sandal - İhtimal Merve Özbey - Bir İmkansız Var Reynmen - Renklensin Nazan Öncel - Seviyore Mi İrem Derici - Gidelim Mi Buralardan 3. Eleme / Ankara Demet Akalın - Aferin Bana Edis - Azar Azar Sefo - Kapalı Kapılar Melek Mosso - Balerin Simge - Önümüz Yaz Melike Şahin - Durma Yürüsene 4. Eleme / İzmir Tarkan - Şerbetli Mabel Matiz & Aşkın Nur Yengi - İki Satır Yara Bengü Beker - Sana Yıldızları Ödediğimden Sertab Erener - Bi Polar Mert Demir - Acı Veriyor Salman Tin - Kalpsiz Bir Serseri 5. Eleme / Bursa Zeynep Bastık - Lan Hadise - Hayat Oyunu Sıla - Mesela Mustafa Ceceli & Yıldız Tilbe - Aşktan Giderken Nilüfer - Kara Gözünün Hasretinden Bengü - Aleyhime 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap