Ulaş 29 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2012 gönderildi Nihayet ULAŞmışsın siteye Doğrudur Hoş gelmişin Ulaşım. Bende Grafik Tasarımcı olmak isterdim ama kararımı Bilgisayar Mühendisliği'ne yönelttim. Hoş buldum BörekGül'üm. Canım. ojgeldin stefan kayasson sdfgds Soneeeer Sana Hakkı ile Kaya'nın selamı var
Guest Boran 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiylee
Cem 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi Her ne kadar LYS belirleyici sınav gibi gözükse de YGS kat kat daha önemli bence. İyi çalış ulaş senden çok şey bekliyoruz
Ulaş 29 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2012 gönderildi hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiylee Hoş buldum Her ne kadar LYS belirleyici sınav gibi gözükse de YGS kat kat daha önemli bence. İyi çalış ulaş senden çok şey bekliyoruz Seneye ben de senden bekleyeceğim ama Ehh.. Hoşgeldin Ulaş. Hoş buldum Beran'cım, seni tekrar görmek güzel. ^^
Ulaş 31 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 31 Ocak, 2012 gönderildi oooo Stefan knk sen misin [/color] Tabii ki de. Hoş buldum
JO BLACC 31 Ocak, 2012 gönderildi 31 Ocak, 2012 gönderildi Dışımızdaki izlandalı :D: ahaha süper oldu
Cem 6 Kasım, 2015 gönderildi 6 Kasım, 2015 gönderildi Her ne kadar LYS belirleyici sınav gibi gözükse de YGS kat kat daha önemli bence. İyi çalış ulaş senden çok şey bekliyoruz Ne alaka ya? Saçmalamışım LYS >>>>> YGS
Cem 6 Kasım, 2015 gönderildi 6 Kasım, 2015 gönderildi Acaba sp isimli eski smiley neydi ya her yerde kullanmışım :h
Yiğit 6 Kasım, 2015 gönderildi 6 Kasım, 2015 gönderildi Her ne kadar LYS belirleyici sınav gibi gözükse de YGS kat kat daha önemli bence. İyi çalış ulaş senden çok şey bekliyoruz Ne alaka ya? Saçmalamışım LYS >>>>> YGS Ne çekip ne içip ne yapıyorsun bilmiyorum ama ben bu ortamların içindeyim oğlum, herkes ayağını denk alacak!
Cem 6 Kasım, 2015 gönderildi 6 Kasım, 2015 gönderildi Canım sen daha taze kansın. ben işte benim öseyemem'e 6. Kez katılıyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 6 Kasım, 2015 gönderildi 6 Kasım, 2015 gönderildi Ulaş hoşgeldin :: İyi eğlenceler:sp: Bir Saadetli olarak çok üzülmüşüm. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap