Ulaş Oluşturuldu: 29 Ocak, 2012 Oluşturuldu: 29 Ocak, 2012 Kõrbekuumuses liiva... Herkese halló. Ben Iceland, ya da kısaca Ice. 17 yaşındayım, 12 Aralık 1994 tarihinde doğdum, İstanbul'da yaşıyorum, Tahmin edersiniz ki Eurovision delisiyim ve İzlanda'nın delisiyim. Artık ulusal final albümlerim de var. Yeni! Alternatif müziği seviyorum, deneysel ve elektronik tercihim. Björk ve Jónsi aşktır! Ólafur Arnalds, FM Belfast, Sóley ve Jóhanna da öyle. Tüm dinlediklerimi yazamam tabii. Buraya tesadüfen ve kazara ve iyi ki geldim, sizleri tanımak cidden güzel oldu. O zaman hep beraber: See on tee! Nad rändavad nii päevast päeva... See on tee! Nad rändavad siis ajast aega... See on tee! Ta nähtamatu rajana kulgeb... Nende ees! Ta ootab kui riskida julged! Ég elska ykkur öll! Bless bless, ~Iceland 1
Ulaş 29 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2012 gönderildi hoşgeldin ulaş , iyi forumlar Hoş buldum, CEM, teşekkürler
Ulaş 29 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2012 gönderildi Ulaş hoşgeldin :: İyi eğlenceler:sp: Her ne kadar eğlenceye nisandan sonra katılabilecek olsam da teşekkürler
Uğur 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi Her ne kadar eğlenceye nisandan sonra katılabilecek olsam da teşekkürler Aaaa bu sene mi giriyodun sen sınava?
Ulaş 29 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2012 gönderildi Her ne kadar eğlenceye nisandan sonra katılabilecek olsam da teşekkürler Aaaa bu sene mi giriyodun sen sınava? Evet, ama Mimar Sinan YGS ile Özel Yetenek Sınavı'na aldığından, biraz da şanslıyım. Ulaşım... Baby'm hoşgeldin =) Hoş buldum krútt Hoşgeldin Ulaş Hoş buldum :3
Uğur 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi Hangi bölümü istiyosun Ulaş?? İnşallah iyi geçer sınavın.
Sino 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi Mimar Sinan ilk 30.000 den öğrenciyi Yetenek Sınavı ile almıyor mu ? ilk 30.000 içinde hiç yoktan bir 450 puan yapmak gerekiyor
Ulaş 29 Ocak, 2012 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2012 gönderildi Hangi bölümü istiyosun Ulaş?? İnşallah iyi geçer sınavın. Grafik Tasarım. Mimar Sinan ilk 30.000 den öğrenciyi Yetenek Sınavı ile almıyor mu ? ilk 30.000 içinde hiç yoktan bir 450 puan yapmak gerekiyor Sinan'cıııım Dershane hocamla bunları tartıştıydık, üniversiteden de detaylı bilgi almayı düşünüyorum.
Sino 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi Hangi bölümü istiyosun Ulaş?? İnşallah iyi geçer sınavın. Grafik Tasarım. Mimar Sinan ilk 30.000 den öğrenciyi Yetenek Sınavı ile almıyor mu ? ilk 30.000 içinde hiç yoktan bir 450 puan yapmak gerekiyor Sinan'cıııım Dershane hocamla bunları tartıştıydık, üniversiteden de detaylı bilgi almayı düşünüyorum. E hadi bakalım bende becerebilirsem marmara ve mimar sinanın iç mimarlık sınavlarına girmeyi düşünüyorum
Burakcan 29 Ocak, 2012 gönderildi 29 Ocak, 2012 gönderildi Hoş gelmişin Ulaşım. Bende Grafik Tasarımcı olmak isterdim ama kararımı Bilgisayar Mühendisliği'ne yönelttim.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap