İçeriğe atla

Nina Žižić - Dobrodošli  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

• 4 ay sonra...
gönderildi

1_506x900

Karadağ devlet kanalı RTCG, Karadağ ulusal finali olan Montesong adlı yarışmaya katılacak olan isimleri açıkladı !

Karadağ 2022 yılının ardından Eurovision Şarkı Yarışması'na tekrardan geri döndüğünü duyurmuştu. Ülke 2025 temsilcisini "Montesong" adlı ulusal final ile belirleyecek. Yarışmaya toplamda 36 şarkı başvurmuştu ve rekor kırılmıştı. Karadağm devlet kanalı RTCG, bugün yarışmada yer alacak 16 adayı açıkladı.

Adaylar arasında 2013 yılında Karadağ'ı Who See grubu ile beraber "Igranka" adlı şarkı ile temsil eden Nina Žižić yer alıyor. Ulusal finalde yer alacak şarkılar 17 Kasım'da yayınlanacak. Yarışma ise 27 Kasım'da gerçekleştirilecek. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa Karadağ Eurovision şarkısını ilk duyuran ülke olacak.

İşte yarışmada yer alacak olan adaylar:

-Anastasija Koprolčec – Kraj
-Bend “9” – Stop War
-Boban Rajović – Suze
-Dolce Hera – Repeat
-Đurđa – To Ljubav Je
-Glumci Bend – San
-Isak Šabanović – Ljeto, Ljeto, Ljeto
-Kejt – Obala Raja
-Luka Perazic & Rade Vukčević – Dva Srca
-Luka Radović – Kada Dođe Maj
-Milena Vučić – Škorpija
-Nemanja Petrović – Među Zvijezdama
-Neonoen – Clickbait
-Nina Žižić – Dobro Došli
-Tina Džankić – Nova
-Verica Čuljković – Čuješ Li

RTCG, aynı zamanda herhangi bir sanatçının ya da sanatçıların yarışmadan çekilmesi durumunda yerlerine yarışabilecek 3 yedek aday açıkladı. Herhangi bir sanatçı yarışmadan çekilirse bu adaylardan biri yarışmaya dahil olacak.

İşte yedek adaylar:

-Tamara Živković - Poguban let

-Hanibal - Čuvaj me

-Danijel Popović - Kano kastigan

imena_finalista_kroz_tekst_506x900

Kaynak: RTCG

• Teşekkürler 1
  • Uğur bu konunun başlığını Karadağ 2025: NeonoeN – Clickbait olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
gönderildi

Sezon açıldı Allah'ın izniyle :beyimbilir:

Her yerde favori gösterilen Nina'nın seçilememesine memnun oldum. Klasik balladlar sıktı artık.

Seçilen şarkı bence fena değil. Elden geçirilmesi de lazım tabii, bu haliyle fazla demo gibi duruyor. Ben beğendim.

Hayırlı olsun.

gönderildi

Diğer şarkıları dinlemedim ama seçilen en iyi şarkı bu ise vay Karadağ'ın haline. Final şansı göremedim. :/

• Anırdım 2
gönderildi

İnanılmaz rezil bir şarkı. Böyle döneceklerde hiç dönmeselerdi daha iyiydi. Yarı finalde elenmesi dileğiyle.

• Anırdım 3
gönderildi

Bir an önce Haziran olsa da yine çekilseler :dusunceligeceler:

• Beğendim 1
  • Anırdım 3
gönderildi

Euro Neuro da sevmiyodunuz siz :sensanki:

Hoş bu onun kadar iyi değil ama :bilemiyorum:

• Anırdım 2
gönderildi

Yarismanin elenmesi gereken bir sarkiya ihtiyaci vaemis karadag ben gonüllü olurum demis. 😁

• Anırdım 2
gönderildi

Arkada çalan demode müzik bana Yüksek Sadakat'ın Live It Up'ını hatırlatmadı değil :dusunbi:

• Beğendim 1
gönderildi

SON DAKİKA !!!

NeonoeN grubunun yarışmadan çekildiği ve Eurovision 2025’de Karadağ’ı temsil etmeyeceği duyuruldu. Karadağ kanalı RTCG önümüzdeki günlerde yeni temsilciyi duyuracak.

Geçtiğimiz günlerde “Clickbait” adlı şarkısıyla Karadağ ulusal finali Montesong 2024’ü kazanan NeonoeN grubunun şarkıyı Eurovision kurallarına aykırı olarak Eylül ayından önce bir festivalde canlı olarak seslendirdiği ortaya çıkmıştı. Eurovision kurallarına göre yarışmada yarışacak şarkılar o sene içerisinde Eylül ayından önce ticari olarak yayınlanamaz veya canlı olarak seslendirilemez. 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Sene daha ilk şarkıdan kaosla başladı diyebiliriz. Sezonu bu kadar hızlı açacağımızı da düşünmemiştim doğrusu. Çok sevindim diskalifiye olmalarına. Bir ucubeden kurtulmuş olduk hızlı bir şekilde. Gerçi ulusal finalde diğer yarışacak olan şarkılar da pek bir şey yapamaz Eurovisionda ama en azından bunda şarkı bile yoktu ortada.

• Teşekkürler 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Ömer, 2 saat önce yazdı:

Bir ucubeden kurtulmuş olduk hızlı bir şekilde.

Abartma :abartma:

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, 8 saat önce yazdı:

Abartma :abartma:

Elitizm elitizm diye diye dünyanın en sıkıcı ve steril Eurovision'unu getirtecekler az kaldı :yapma:

• Yarıldım 1
  • Uğur bu konunun başlığını Karadağ 2025: Nina Žižić - Dobrodošli olarak değiştirdi
gönderildi

Şarkıyı gayet hoş buldum. Favorim değildi ulusal finalde ama en azından eli yüzü düzgün bir şarkı. Finale çıkması için ise muhakkak bir revamp lazım bence.

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...