Ömer 20 Ocak, 2025 gönderildi 20 Ocak, 2025 gönderildi ETAPA NAȚIONALĂ 2025 FİNALİNDE YARIŞMAYA HAK KAZANAN 12 ŞARKICI BELLİ OLDU ! Moldova'nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Moldova ulusal finali Etapa Națională 2025 finaline on iki şarkıcı katılmaya hak kazandı. Moldova'nın Eurovision ulusal finali Etapa Națională 2025'in eleme turu 18 Ocak akşamı Moldova devlet kanalı TRM'nin 2 numaralı stüdyosunda gerçekleştirildi. Seçmelere toplam 28 şarkıcı katıldı ve jüri, finale kalan 12 sanatçıyı belirledi. Aslında finale on sanatçının katılması bekleniyordu ancak gösteride finale on iki sanatçının katılacağı açıklandı. Seçmelerde yarışan 28 şarkı şunlardı: Diana Elmas – “Fly away” Sasha Khanedanyan – “Silent Hills” NR.11 – “Bye” NORDIKA – “Ludmila” Royals ST – “Zboară-n sus” (Uçup git) TUDOR BUMBAC – “Pace noi vrem” (Barış istiyoruz) Sasha Letty – “Haute Couture” AnnaG – “Meet me in the dark” – Seçmelerde performans sergilemedi Dan Alexandrov – “Can’t escape” – Seçmelerde performans sergilemedi Nadya Crajevschi – “Nota shodow” Sasha Bognibov – “All-night party” Predein Cristian – “Moldovian Dance” Chris Cross – “Eu vin” (Geliyorum) Vadim Eleni – “Mamă, să fii!” (Anne, iç!) Rina – “Dorințele” (Arzular) Bacho & CARNIVAL BRAIN – “Semafoare” (Trafik ışıkları) Lylu – “Pop” POOPS ft Zaffi – “Destinul” (Kader) PRIZA feat Mc MIKE – “Kookoo” Lisa Volk – “O lacrimă, un dor” (Bir gözyaşı, bir özlem) Y-gaga Band – “Alexia” LODOS – “Sentimental” Sasha Bognibov – “We changed our gender” Katy Rain – “Timpul” (Zaman) Catalina Solomac – “Demons” Tanya Tudor – “Bring me back” Pavel Pașcan – “Alăturea de tine” (Senin yanında) Zelorielle – “Miracle” Valleria – “A picture of myself” – Geç katıldığı için diskalifiye edildi Finale yükselen 12 şarkı ise şöyle: Royals ST – “Zboară-n sus” (Uçup git) Nadya Crajevschi – “Nota shodow” Sasha Bognibov – “All-night party” Chris Cross – “Eu vin” (Geliyorum) Vadim Eleni – “Mamă, să fii!” (Anne, iç!) Rina – “Dorințele” (Arzular) Bacho & CARNIVAL BRAIN – “Semafoare” (Trafik ışıkları) PRIZA feat Mc MIKE – “Kookoo” LODOS – “Sentimental” Katy Rain – “Timpul” (Zaman) Catalina Solomac – “Demons” Zelorielle – “Miracle” Moldova'nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Moldova ulusal finali Etapa Națională 2025'in finali 22 Şubat 2025 Cumartesi tarihinde gerçekleştirilecek. Yarışmanın kazananı %50 halk ve %50 jüri oylamasıyla belirlenecek. Yarışmayı kazanan isim Moldova'yı mayıs ayında İsviçre'de yer alan Basel şehrinde gerçekleştirilecek 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek. Finale yükselen isimleri buradan dinleyebilirsiniz: Kaynak: TRM 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap