İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

MESC-2025-Stage.jpeg

"MALTA EUROVISION SONG CONTEST 2025" BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI !

Malta'nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Malta ulusal finali "Malta Eurovision Song Contest 2025"in üç canlı şovunun biletleri 21 Aralık günü satışa çıktı.

MFCC – Malta Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Malta ulusal finalinin biletleri 21 Aralık günü satışa çıktı. Yarı final biletleri 15 ila 30 avro arasında değişirken, final biletleri 20 ila 80 avro arasında değişiyor. Biletleri buradan satın alabilirsiniz.

1. Yarı Final - 4 Şubat 2025 Salı

Mark Anthony Bartolo – “Hideaway” – İlk sırada sahne alacak

Raquela Dalli – “Silenced”

Kristy Spiteri – “Heaven Sent”

Marie Claire – “Wildflower”

Victoria Sciberras – “Juno”

JVF (Jessika, Victorio, Fabrizio) – “Festa 

Matthew Cilia – “Control”

Adria Twins – “Qalb ma’ qalb” 

Justine Shorfid – “Still I Rise”

Haley Azzopardi – “Whistleblower”

Dre’ Curmi – “Te amo” (I love you)

Kurt Calleja – “Aziz/a” (Dear) – Son sırada sahne alacak

2. Yarı Final - 6 Şubat 2025 Perşembe

Kelsey Bellante – “365” – İlk sırada sahne alacak

Krista Šujak – “Unheard”

Kelsy Attard – “Love Me Loud”

Stefan Galea – “Lablab (Talk Talk)”

Miriana Conte – “Kant”

Martina Borg – “Yo Listen”

Dario Bezzina ft. Żeppi l-Muni – “Għażliet” 

Nathan Psaila – “Concrete”

Kurt Anthony Cassar – “Miegħek biss” 

Kantera – “Lalaratatakeke Lalaratatakabum”

The Alchemists – “Rubble & Stone”

Miguel Bonello – “Breaking the Cycle” – Son sırada sahne alacak

Yarışmanın finali 8 Şubat 2025 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve finalde 16 şarkı yer alacak. Halk oylaması ve jüri oylaması sonucu Malta'yı 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan isim belli olacak. Her üç gösteri de seyircili bir şekilde Ta ‘Qali’deki Malta Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Şarkıları buradan dinleyebilirsiniz:

https://youtube.com/playlist?list=PLzrpE0iRHx_oNlhCJztL5yN_fLveFhQmq&si=MpSfrsjqRfvVQ_HW

Kaynak: PBS

• Teşekkürler 1
gönderildi

f967484944fb04544b405fbcf37db5a2-cover.w

"MALTA EUROVISION SONG CONTEST 2025" SUNUCULARI BELLİ OLDU !

Malta'nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Malta ulusal finali "Malta Eurovision Song Contest 2025"in sunucularının Pauline Agius, Davide Tucci ve Valentina Rossi olduğu duyuruldu.

Haber, gelecek ay başlayacak olan yarışmanın öncesinde yarışmanın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

Valentina Rossi, bir etkinlik organizatörü, içerik yaratıcısı ve aynı zamanda bir radyo yapımcısıdır. Rossi, 2014 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Malta'nın oylarını sunmuştu.

Pauline Agius, iç tasarıma tutkusu olan bir içerik yaratıcısıdır, daha önce 2010 yılında Malta'nın o yılki temsilcisini belirlemek için yapılan 2010 Malta ulusal finali "Malta Eurosong"u da sunmuştur. Valentina gibi Pauline de daha önce 2009 yılındaki yarışmada Malta'nın puanlarını açıklamıştı.

Davide Tucci, tiyatro, televizyon ve sinemada oyunculuk yapan Maltalı bir aktördür. Tucci ilk kez Eurovision ile alakalı bir etkinlikte bulunacak.

Bu yıl gerçekleştirilecek olan yarışmada, toplam 24 şarkıcı Malta'nın 2025 Eurovision temsilcisi olmak için yarışacak. Şarkılar, 4 ve 6 Şubat'ta gerçekleşecek iki yarı finale bölündü. 

Yarışmanın finali 8 Şubat tarihinde gerçekleşecek ve finalde toplam 16 şarkı yer alacak. Yarışmanın birincisi jüri ve halk oylamasıyla belirlenecek. Yarı finaller ve finaller canlı bir şekilde izleyici ile yapılacak ve Ta 'Qali'deki Malta Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kaynak: TVM

• Beğendim 1
gönderildi

🇲🇹

1. Kant
  2. Heaven Sent
  3. Juno
  4. Lalaratatakeke Lalaratakabum
  5. Rubble & Stone
  6. Qalb ma' qalb
  7. Aziz/a
  8. Yo Listen
  9. Unheard
  10. 365
  11. Wildflower
  12. Love Me Loud
  13. Still I Rise
  14. Whistleblower
  15. Silenced
  16. Lablab (Talk Talk)
  17. Hideaway
  18. Te amo
  19. Control
  20. Concrete
  21. Breaking The Cycle
  22. Festa (No Time For Siesta)
  23. Għażliet 
  24. Miegħek biss

Son yıllardaki en iyi line-up ile karşımızdalar, yine klasik Malta stili olarak popüler global janraların kopyalarının yarıştığını görüyoruz ama bu sefer hiçbiri demo gibi VE demode durmuyor.

İlk 5'imdeki 5 şarkı da listelerimde güzel yerler edinebilir gibi hissediyorum ama belli de olmaz.

PS: Kurt Calleja iyice daddy olmuş 🔥

• Beğendim 1
gönderildi

ROMANIA: Mihai Trăistariu says he is ready to win Eurovision 2025 - OGAE  Greece

MIHAI, 2025 MALTA EUROVISION ŞARKI YARIŞMASI İLK YARI FİNALİNE KONUK OLACAK !

Romanya’yı 2006 Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden Mihai, Malta'nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Malta ulusal finali 2025 Malta Eurovision Şarkı Yarışması’nın ilk yarı finaline konuk olacak.

Malta’nın ulusal kanalı TVM, Mihai’nin 4 Şubat’ta gerçekleşecek olan yarı finalde özel konuk olarak sahne alacağını duyurdu. Sanatçı, 2006 yılında “Tornerò” adlı şarkısıyla Eurovision’da 172 puan alarak 4. olmuştu. Mihai, bu başarıdan sonra Romanya’yı Eurovision’da yeniden temsil etmek için dört kez daha ulusal elemelerde şansını denedi.

Malta’nın 2025 Eurovision Adayları

Malta Eurovision Song Contest 2025’te yarışacak 24 şarkı, 4 ve 6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek iki yarı finalde sahne alacak. İlk yarı finalde yarışacak isimler:

🎤 Mark Anthony Bartolo – “Hideaway” (Açılış performansı)
🎤 Raquela Dalli – “Silenced”
🎤 Kristy Spiteri – “Heaven Sent”
🎤 Marie Claire – “Wildflower”
🎤 Victoria Sciberras – “Juno”
🎤 JVF (Jessika, Victorio, Fabrizio) – “Festa (No Time for Siesta)”
🎤 Matthew Cilia – “Control”
🎤 Adria Twins – “Qalb ma’ qalb” 
🎤 Justine Shorfid – “Still I Rise”
🎤 Haley Azzopardi – “Whistleblower”
🎤 Dre’ Curmi – “Te amo” 
🎤 Kurt Calleja – “Aziz/a” (Kapanış performansı)

Final Ne Zaman?

Malta’nın 2025 Eurovision temsilcisi, 8 Şubat’ta gerçekleşecek büyük finalde belirlenecek. Finalde 16 şarkı yarışacak ve kazanan jüri ve halk oylaması ile belirlenecek.

Tüm şovlar, canlı izleyici önünde Malta Fuar ve Kongre Merkezi'nde (MFCC - Ta ‘Qali) gerçekleşecek.

Kaynak: TVM

• Beğendim 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Yarım milyonluk ülkede kaç tane Destiny Çukunyere olabilir?

• Anırdım 1
gönderildi

Portekiz Tristeza'yı seçene kadar birinci sırama hoşgeldin Malta :azginim:

• Uğur pinned this konu
gönderildi

favorim kazanmış yeeesss

Do-re-mi-fa-s-s-serving KANT

• Azdırdın 2
  • Hakan bu konunun başlığını Malta 2025 : Miriana Conte – Kant olarak değiştirdi
gönderildi

Tam bir joke entry. Sahnesi ayrı komik kadın ayrı komik. Pilates topunu sahneye çıkarmak fikri enfes ahahaha

Normalde benim birinci sirama almam gerekirken Uğur alıyor bu daha da garip. Ucube ya da apaçi demen lazımdı oysa ki ahaha

Alay etmelik eğlenceli bir şov ve şarkı o kadar. Artık ucubeler iş yaptığı için finale kalabilir gibi duruyor.ama elense de şaşırmam Malta sonuçta.

• Anırdım 2
gönderildi
Hakan, 46 dakika önce yazdı:

Normalde benim birinci sirama almam gerekirken

Bu günü iple çekiyorum :nerdesinnapiyosun:

Hakan, 47 dakika önce yazdı:

Ucube ya da apaçi demen lazımdı

İkisi de değil? Joke entry desek daha doğru olmaz mı? :aaanapiyosunuz:

• Anırdım 1
  • 3 ay sonra...
gönderildi

Arenadan takip eden fanlar öyle bir yerdi ki, bir an gerçekten gaza gelip elenebilir diye düşünmeye başlamıştım. Sahnelemesini pek beğendim ben, şarkı da zaten sene birincim. Finalde ilk 10'a bitirmesi benim için yeterli olur.

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, 16.05.2025 - 04:29 yazdı:

Finalde ilk 10'a bitirmesi benim için yeterli olur.

Bu sefer de olmadı be Malta. Koca yaz bu şarkıyı skorplarım artık. Ben çok tat aldım sahnesinden de izlerken de. Malta ne yapsa olmuyor gerçekten, sağlık olsun.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Sahnesi sirk gibiydi keşke ulusal finaldekine benzer (en azından arkaplanı benzer) bir şey yapsaydı. Hoş Malta ağzıyla kuş tutsa sms alamıyor. 8 Puan almasına kahkaha attım :D

• Hıh 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...