İçeriğe atla

Lüksemburg 2025 : Laura Thorn - La Poupée Monte Le Son

Laura Thorn - La Poupée Monte Le Son  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Hoş ama boş bir şarkı. Kötü değil ama finale kalıp 15-25 arası takılır gibi duruyor.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Neden Japon anime kız çocuğu gibi giyindiğini düşünmekten şarkıya odaklanamıyordum ki onu çıkarınca daha da garip oldu. Hentai-severlere oynuyor herhalde oylamada. :nededibusimdi:

• Anırdım 1
gönderildi
Züreyfa, 26.01.2025 - 22:46 yazdı:

Hentai-severlere oynuyor herhalde

Almanya 2016'dan ders çıkarmalarını tavsiye ediyorum :nededibusimdi:

Hoş ama boş bir şarkı. Bu sene hiçbir NF'yi izlemedim, hatta buradaki şarkıları bile az önce dinledim. Müzikal düzeyde favorilerim Je danse ve Stronger oldu, tahminimce sahnede çok da iyi söylemediler. Başarılar bakalım ne yapacaklar :nededibusimdi:

• Beğendim 1
  • Uğur bu konunun başlığını Lüksemburg 2025 : Laura Thorn - La Poupée Monte Le Son olarak değiştirdi
  • 3 ay sonra...
gönderildi

Şarkıyı sahne ile satmak bu işte. Finalde 10-15 arası olur.

gönderildi

Ben de beğendim sahnelemesini güzeldi ama şarkı çocuk şarkısı. 70-80'lerde Eurovision'u canlı izlemiş neslin eli hemen gitmiştir oylamaya. Finalde ilk 10'a yakın yerlerde olabileceklerini sanmam ama geçen senedeki gibi.

gönderildi
Uğur, 16.05.2025 - 04:46 yazdı:

Finalde ilk 10'a yakın yerlerde olabileceklerini sanmam ama geçen senedeki gibi.

:oyle:

gönderildi

Finale kalır mı denen şarkıydı. Top 10 a yaklaşamayacağı da belliydi. Çocuk şarkısı yaparsan sahnelemenin etkisi de bir yere kadar işte.

• Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...