Hakan 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Bu konu öksüz kalmış. Ömer bile yazmamış hiç. Neyse litvanya bu sene 2023 Letonya şarkısının kardeşiyle yarışıyor. Şarkı güzel bence ama iddiasız. Letonya kılpayı elenmisti. Bu finale kalabilir gibi. 1
Uğur 16 Şubat, 2025 gönderildi Yazar 16 Şubat, 2025 gönderildi Bence kalamaz finale ama hoş şarkı ben de beğendim. Bu tarz asla Eurovision'luk değil bence. 1
Ulaş 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Bana da elenebilir gibi geldi ama Litvanya da son yıllarda talih yüzüne gülen ülkelerden. Şarkının hedeflediği atmosferi iyi sunabilirlerse kıl payı dahi olsa final olabilir belki. Bir de genel olarak yüksek tempo şarkılarla yıkanıyoruz bu sene, bu şarkının sıyrılma olasılığı da var ama bu bir olasılık sadece, Aija'dan sonra emin olamıyorum hiçbir şeye. dsngaldk 1
Züreyfa 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Letonya 2023'teki büyülü hava yok bunda o yüzden karşılaştıramıyorum. Fena değil ama herkes alternatif işlerle geliyor. Bir ülke çıkıp Düm Tek Tek 2.0 yapsa 300 puanı hazır. 2
Uğur 16 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2025 gönderildi 19/20 senenin tek faili oldular. Litvanya harici bence finale kalan herkes hak etti finali. Sağlık olsun.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Portekiz bunların üstünde bitirmeliydi. Yine gereğinden yüksek oylar aldılar.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap