Ömer 20 Ocak, 2025 gönderildi 20 Ocak, 2025 gönderildi THEO EVANS'IN EUROVISION ŞARKISINDAN İLK DETAYLAR AÇIKLANDI ! Theo Evans, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kıbrıs adına seslendireceği şarkı ile alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Kıbrıs devlet kanalı CyBc, 2 Eylül tarihinde şarkıcı Theo Evans'ın Kıbrıs'ı 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edeceğini duyurmuştu. İç seçim yoluyla seçilen şarkıcı, bu yılın ilk duyurulan Eurovision temsilcisi olmuştu. Evans, Kıbrıs adına Basel'de seslendireceği şarkı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. "Super Katerina" adlı bir televizyon programında konuşan Evans, şunları söyledi: "Şarkı karanlık, hareketli ve biraz da eğlenceli. Yunanistan'dan ve yurtdışından bestecilerimiz var ve harikalar." Theo Evans'ın Basel'de düzenlenecek 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kıbrıs için söyleyeceği şarkı Kasım ayında Yunanistan'ın Atina kentinde kaydedildi. Kıbrıslı yayıncı CyBC şarkının ne zaman yayınlanacağını henüz açıklamadı. Kesin bir bilgi olmasa da, şarkının Şubat ortasında veya sonunda duyurulması bekleniyor. Kaynak: EurovisionFun 1
Mustafa 26 Ocak, 2025 gönderildi 26 Ocak, 2025 gönderildi Theo Evan'ın Eurovision şarkısı Dimitris Kontopoulos, Elsie Bay, NYLAN ve Linda Dale tarafından yazılıp bestelendiğini açıklandı. 1
Züreyfa 26 Ocak, 2025 gönderildi 26 Ocak, 2025 gönderildi Elise 2 senedir Norveç dışında her şeye şarkı yolluyor sanırım, nasıl kinlendiyse Linda da The Code'un yazarlarından. İsveç'te şarkı kalmayınca komşuya geçmişler sanırım. 1
Hakan 12 Mart, 2025 gönderildi 12 Mart, 2025 gönderildi Kıbrıs ne yapıp ediyor her sene beni yakalamayı başarıyor. Oldukça beğendim altyapısi vs gayet güzel. 1
Uğur 12 Mart, 2025 gönderildi Yazar 12 Mart, 2025 gönderildi Nakarata kadar çok iyiydi, fakat nakarat hayli boş kalmış. Ama Kıbrıs yine üzmeyen, dinlenebilecek bi şarkıyla gelmiş, benim hoşuma gitti. Çocuğun vokal ve sahne performansına göre çıkabilir de elenebilir de yarı finalde, emin değilim. 1
Uğur 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2025 gönderildi Seneye yine kadın vokal yollayacaklar belli ki. İsviçre'nin o muhteşem performansından sonra iyi kafa sikti ciyak ciyak sesiyle. Şarkı ortalamaydı ama bu entry'deki en büyük problem şarkıcının ses rengiyle ilgili. Çok kötü kulak sikti, elenmesine memnun oldum.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi 3 puan farkla San Marino'ya kaybettiğini öğrenince üzüldüm. İtalya diğer yarı finali oyluyor olsaydı finale kalacaktı Kıbrıs. Şu potları daha düzgün ayarlamaları gerekiyor. San Marino ve İtalya aynı gruba konur mu? ETSC'de biraz benden feyz alsınlar!
Hakan 23 Mayıs, 2025 gönderildi 23 Mayıs, 2025 gönderildi İşin garibi kendileri de San Marinoya 2 vermişler. Elenmek kaderinde varmış Şarkıyı çok seviyordum sahnesi de bence oldukça farklıydı. Finali ukraynadan falan çok daha hak ediyordu. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap