Hakan 23 Şubat, 2025 gönderildi 23 Şubat, 2025 gönderildi Tüm şarkıları kötü bir nf den eh işte diyebileceğimiz bir şarkı seçildi. Daha kötüsü de gelebilirdi, gelmedi neyse ki. 1
Züreyfa 23 Şubat, 2025 gönderildi 23 Şubat, 2025 gönderildi Filistin halkına destek amacıyla çekilseler mi acaba 3
Ulaş 26 Şubat, 2025 gönderildi 26 Şubat, 2025 gönderildi Uğur, 11 saat önce yazdı: Finale kalabilirler belki bu sene Vallahi "ay yok artık Uğur iyice abarttın" da diyemiyorum, bunlar böyle abuk seçimler yapınca finale kalıyor harbiden çünkü 1
Uğur 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2025 gönderildi Bu şarkıyı ben seviyorum baya, güzel bi açılıştı. Bence finale kalacakları da belliydi. O ara melodiye kanı kaynayan oy atmıştır işte, doğal sonuç. Aferin bebeler!
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Norveç'in üstünde finale kalmaları sürpriz oldu, ama jüri 0'ı sürpriz olmadı. Sonuncu olmamalarına sevindim, San Marino daha çok hak ediyordu orayı.
Hakan 23 Mayıs, 2025 gönderildi 23 Mayıs, 2025 gönderildi Minecraft efekleri ve z kuşağı kurtardı bunları başka bir açıklaması olamaz. Neyse ki finalde layığını buldular. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap