Ulaş 5 Mart, 2025 gönderildi 5 Mart, 2025 gönderildi Reyiz, 14 saat önce yazdı: Kötü diyenler hayal görüyor. Bence baya üst sıralarda olacak bu şarkı. Başarısız olacak demedim, kötü dedim. 1. olsa da kötü yani fdlkmdsldsş 1
Reyiz 5 Mart, 2025 gönderildi 5 Mart, 2025 gönderildi Ulaş, 44 dakika önce yazdı: Başarısız olacak demedim, kötü dedim. 1. olsa da kötü yani fdlkmdsldsş 1
Uğur 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2025 gönderildi Sanremo'yu kazanan parçayla en azından jürilerde bir tık şansları olabilirdi ama bu ruh emici şarkıyla iki tarafta da şansları yok. 2016 benzeri bir sonuç bekliyorum, ki o sene de Sanremo ikincisini göndermişlerdi. İtalya'nın dönüşünden bu yana yolladığı en kötü şarkı ve performans, ötesini hak etmiyor.
Reyiz 14 Mayıs, 2025 gönderildi 14 Mayıs, 2025 gönderildi Şarkı güzel. Jüride ilk 10 hayırlı olsun. Televote'da çakılırlar ama yine ucundan kıyısından ilk 10'da bitirirler diye düşünüyorum.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Uğur, 14.05.2025 - 03:21 yazdı: İtalya'nın dönüşünden bu yana yolladığı en kötü şarkı ve performans, ötesini hak etmiyor. Bu şarkı La Noia'yı geçti. Tokat gibi bi sonuç. İtalya Ajdar yollasa ilk 10 gerçekten.
Hakan 23 Mayıs, 2025 gönderildi 23 Mayıs, 2025 gönderildi Biz bunları yıllarca söyledik. İtalya gerek halk gerekse jüri tarafından şişirilen bir ülkedir. Birçok başarılı sonucu hak etmeden almıştır dedik!!! Bu sene bu kanıtlandı ve herkes de kabul etti çok şükür. 1
Uğur 23 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 23 Mayıs, 2025 gönderildi Hakan, 1 saat önce yazdı: Biz bunları yıllarca söyledik. İtalya gerek halk gerekse jüri tarafından şişirilen bir ülkedir. Birçok başarılı sonucu hak etmeden almıştır dedik!!! Bu sene bu kanıtlandı ve herkes de kabul etti çok şükür. Artık ne söylesen haklısın!
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap