İçeriğe atla

İtalya 2025 : Lucio Corsi - Volevo Essere Un Duro

Pinlenen İletiler

gönderildi
Reyiz, 14 saat önce yazdı:

Kötü diyenler hayal görüyor. Bence baya üst sıralarda olacak bu şarkı. 

Başarısız olacak demedim, kötü dedim. 1. olsa da kötü yani fdlkmdsldsş

• Beğendim 1
gönderildi
Ulaş, 44 dakika önce yazdı:

Başarısız olacak demedim, kötü dedim. 1. olsa da kötü yani fdlkmdsldsş

image.png

• Anırdım 1
  • 2 ay sonra...
gönderildi

Sanremo'yu kazanan parçayla en azından jürilerde bir tık şansları olabilirdi ama bu ruh emici şarkıyla iki tarafta da şansları yok. 2016 benzeri bir sonuç bekliyorum, ki o sene de Sanremo ikincisini göndermişlerdi.

İtalya'nın dönüşünden bu yana yolladığı en kötü şarkı ve performans, ötesini hak etmiyor.

gönderildi

Şarkı güzel. Jüride ilk 10 hayırlı olsun. Televote'da çakılırlar ama yine ucundan kıyısından ilk 10'da bitirirler diye düşünüyorum.

gönderildi
Uğur, 14.05.2025 - 03:21 yazdı:

İtalya'nın dönüşünden bu yana yolladığı en kötü şarkı ve performans, ötesini hak etmiyor.

Bu şarkı La Noia'yı geçti. Tokat gibi bi sonuç. İtalya Ajdar yollasa ilk 10 gerçekten.

gönderildi

Biz bunları yıllarca söyledik. İtalya gerek halk gerekse jüri tarafından şişirilen bir ülkedir. Birçok başarılı sonucu hak etmeden almıştır dedik!!! Bu sene bu kanıtlandı ve herkes de kabul etti çok şükür. 

• Teşekkürler 1
gönderildi
Hakan, 1 saat önce yazdı:

Biz bunları yıllarca söyledik. İtalya gerek halk gerekse jüri tarafından şişirilen bir ülkedir. Birçok başarılı sonucu hak etmeden almıştır dedik!!! Bu sene bu kanıtlandı ve herkes de kabul etti çok şükür. 

:busekilde: 

Artık ne söylesen haklısın!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...