Hakan 23 Şubat, 2025 gönderildi 23 Şubat, 2025 gönderildi Mans ortalama bir şarkıyı sahnesiyle yine yükseltmis. Revoulation heroes 2.0 gibi olsa da kötü değil asla. Mans melfestti kazanır. Esc de çok rahat top 5 yapar. Kazanır mı??? Neden olmasın. 1
Züreyfa 23 Şubat, 2025 gönderildi 23 Şubat, 2025 gönderildi Benim kulaklarımda mı bir sorun var bilmiyorum ama Mans'ın şarkısı bildiğin bok gibi. 1 2
Züreyfa 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi 1. KAJ 2. Greczula 3. Meira Omar 4-12: Diğerleri Dolu dolu bir Melfest finali diyemeyiz. Ölmezse Mans kazanır, o yüzden eh meh. Yarak gibi bir Eurovision senesi gerçekten.
Reyiz 5 Mart, 2025 gönderildi 5 Mart, 2025 gönderildi 1- KAJ - ESC'yi kazanır. 2- Mans - ESC'yi kazanır. 3- Greczula - İlk 3 yapar. Tahminim bu yönde. İlk tercihim Greczula ama farklılık açısından Kaj'ın kazanmasını isterim. Mans'ın şarkısı aşırı hypelanmış, kötü değil ama 2015 yılında değiliz.
Hakan 6 Mart, 2025 gönderildi 6 Mart, 2025 gönderildi Kaj, meira, Klara hadi bir de Mans diyelim. Geriye kalanları sevmediğim bir final var bu sene. Favorim Kaj tabi ki. Ama jüri Mans u görünce yalayacagi için çok ihtimal vermiyorum kazanmasına. Kaj seçilirse yıllar sonra hem İsveççe hem de risk alıp farklı bir tarzla gelmiş olurlar. Ama güvenli limanda (Mans) kalmayı tercih edeceklerdir.
Uğur 9 Mart, 2025 gönderildi Yazar 9 Mart, 2025 gönderildi Finlandiya'nın İsveç'ten, San Marino'nun da İtalya'dan iyi oldu garip bir sezon yaşıyoruz. 1
Tolga 9 Mart, 2025 gönderildi 9 Mart, 2025 gönderildi Bu seneki yorumlarıma İsveç'le başlayayım. Sonunda kendi konfor alanından çıkıp farklı bir şarkı göndererek doğru bir iş yaptılar. Ben şarkıyı çok beğendim. Bu seneki favori şarkılarımdan biri olacak. Mans'ın o şarkıyla kazanamamasına da ayrıca sevindim. Şarkısında pek iş yoktu. 1
Hakan 9 Mart, 2025 gönderildi 9 Mart, 2025 gönderildi Hakan, 06.03.2025 - 09:00 yazdı: Kaj seçilirse yıllar sonra hem İsveççe hem de risk alıp farklı bir tarzla gelmiş olurlar. Ama güvenli limanda (Mans) kalmayı tercih edeceklerdir. Çok şükür bu günleri de gördük. İsveç İsveççe hem de farklı bir tarzda şarkı seçebilirdi. Güvenli limandan çıktılar. Jüri kaj'i görmezden gelmeyip aradaki farkı 2 puanda tutunca gerisi geldi. Milli irade Kaj dedi. Kaj Mans'a kaydı!!! Bu arada Eurovisionda top 10 kesin. Top 5 yüksek ihtimal diyorum. Bana kalsa kazansa bile şaşırmam. 1
Ulaş 9 Mart, 2025 gönderildi 9 Mart, 2025 gönderildi İsveç ESC'de ne yapar KAJ ile bilmiyorum ama kendileri de yolladıkları steril ve zararsız pop şarkılarından sıkılmış belli ki. Ben çok üstlerde bitireceklerini sanmıyorum ama bir hava değişikliği olması açısından iyi oldu yine de.
Uğur 10 Mart, 2025 gönderildi Yazar 10 Mart, 2025 gönderildi Bu şarkıyı Norveç yollasa 20-30 puan verecek jüriler, bakalım İsveç yollayınca ne yapacak; bunu da test etmiş olacağız bu sene. 1
Reyiz 30 Nisan, 2025 gönderildi 30 Nisan, 2025 gönderildi Şu ''Sonunda risk alıp, konfor alanından çıkıyorlar!'' yorumları kopartıyor beni. Yani bir şarkı İngilizce olunca otomatikman güzel mi olmuş oluyor? Gayette çoğu senelerde İngilizce ama iddiasız şarkılar seçmişlerdi. Ama fanların ve jurilerin çoğu İsveç yalaması olduğu için her şeyde olduğu gibi bu sefer de İsveç'in İsveççe gelmesini abartıyorlar. Ha yine birinci olacaklar bu kesin neredeyse, ama buradan ESC fanlarının drama çıkarmaya çalışması çok komik. 1
Uğur 30 Nisan, 2025 gönderildi Yazar 30 Nisan, 2025 gönderildi Reyiz, 4 saat önce yazdı: Ha yine birinci olacaklar bu kesin neredeyse
Züreyfa 2 Mayıs, 2025 gönderildi 2 Mayıs, 2025 gönderildi Bu çok eğlenceli ama hiç birincilik havası yok gerçekten. Gerçi İsveç kazanmayacak da kim kazanacak, Kılıçdaroğlu mu? Konfor alanlarından çıktıkları ise doğru bir yorum bence. Prodüksyonuyla öne çıkan İngilizce pop şarkısı yollamalarına alışmıştık. 1
Uğur 2 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 2 Mayıs, 2025 gönderildi Züreyfa, 56 dakika önce yazdı: Gerçi İsveç kazanmayacak da kim kazanacak Jüri vermez herhalde ya bunlara artık bu sene, halk oylarını süpürebilirler gibi görünüyo. İkisinde de dengeli oy alacak birileri alır işte.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap