İçeriğe atla

İsrail 2025 : Yuval Rafael - New Day Will Rise

Pinlenen İletiler

• 4 ay sonra...
gönderildi

Resim

İsrail'in temsilcisini belirlemek için kullanılacak olan müzik yarışması "HaKokhav HaBa" için çekimler başladı !

İsrail devlet kanalı KAN, ülkenin temsilcisini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "HaKokhav HaBa" adlı yarışmayla belirleyeceğini açıklamıştı. Geçen sene yarışmayı kazanan Eden Golan ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştı. Yarışmanın çekimlerine bugün itibariyle başlandı. Yarışmayı kazanan yarışmacı Mayıs ayında Basel'de gerçekleşecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil edecek. Yarışma Kasım ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak.

• Teşekkürler 1
  • Uğur bu konunun başlığını İsrail 2025: Yuval Rafael olarak değiştirdi
gönderildi

İsrai'i, 7 Ekim 2023'te Hamas'ın saldırdığı Nova Müzik Festivali'nde sahne alan ve saldırıdan sağ kurtulan şarkıcı Yuval Rafael temsil edecek.

• Beğenmedim 1
  • Hakan bu konunun başlığını İsrail 2025 : Yuval Rafael - New Day Will Rise olarak değiştirdi
gönderildi

Nerde o eski israil balladları ah ah.... Yapamıyorla şöyle 2013,2008 kıvamında şarkılar.. Sevmedim bunu. 3 dilli olması da gereksiz olmuş ayrıca.

gönderildi

Şarkının en güzel olduğu kısım Fransızca kısmı. 2007'den sonra ilk kez yapıyorlar bunu da, acaba o dönem yine bir olay var mıydı bakmak lazım. fkdjsdl

Sanırım geçen seneye göre daha hoş ama yine olaysız bir şarkı müzikal olarak. Sözleri tabii ki gönderme içeriyor ama bu sefer daha hafif geçmişler göndermeleri. Finalde ilk 10 yapar yapmasına ama geçen seneki gibi gerilir mi ortalık emin değilim, gerilmese bari. 

gönderildi

Geçen seneki Demi Lovato slowuna göre daha iyi bir şarkıyla gelmişler bu sene. Ben çok beğendim. Belçika'nın yollasa sırıtmayacağı, daha Avrupai bir ballad. Ki Belçika bunun çok benzerini 2014'te yollamıştı.

Sahne performansıyla birlikte daha da ilgi çekeceğini düşünüyorum. Jüriler yine politik davranacağı için kazanamazlar herhalde.

gönderildi

Jüriler politik davranmasa birincilik şarkısı öyle mi ahahshdhd

• Hıh 1
  • 2 ay sonra...
gönderildi

Bu şarkıyı Fransa yollasa şuan birincilik adayıydı, ama bu ablayla olmuyor. Asla okuyamıyor şarkıyı, seyirciye de geçiremiyor hiç. Ses yarışmasında favori olan Arap kız bu şarkıyı uçurabilirdi. Sırf siyasi sebeplerle bu kızı seçmişlerdi zaten.

Jürilerin bu sene nasıl bir pozisyon alacağı merak konusu. 

gönderildi
Uğur, 16.05.2025 - 04:33 yazdı:

Bu şarkıyı Fransa yollasa şuan birincilik adayıydı

:evet: 

gönderildi

Bence asla halkta 1. olabilecek bir sarki değildi. 

• Hıh 1
gönderildi

297 halk oyunu kimse şarkının güzelliğiyle falan açıklayamaz. Fransa da gönderse bu şarkının hakkı max 15.likti.

• Hıh 1
gönderildi
Hakan, 1 saat önce yazdı:

Fransa da gönderse

Fransa gönderdiği şarkıyla 50'sini aldı oturdu zaten aşağı. Bu şarkı 50'den fazla halk oyu alırdı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...