Ömer 27 Ocak, 2025 gönderildi 27 Ocak, 2025 gönderildi DORA 2025 YARI FİNALLERİN SAHNE SIRALAMASI YAYINLANDI ! Hırvatistan devlet kanalı HRT, Hırvatistan'ın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Hırvatistan ulusal finali Dora 2025'in yarı finallerinde yarışmacıların hangi sırayla performanslarını sergileyeceğini belirlemek için bir kura çekimi gerçekleştirdi. Kura çekimi bugün Avrupa saati ile 14:00'te yayıncı kuruluş tarafından yapıldı ve iki yarı finalde yarışacak yirmi dört şarkının hangi sırayla sahne alacağı belirlendi. İşte yarı finallerin sahne sıralaması: 1. Yarı Final - 27 Şubat 2025 Perşembe 1. Matt Shaft – “Welcome to the circus” 2. Jelena Radan – “SALUT!” 3. NIPPLEPEOPLE – “ZNAK” 4. SWINGERS – “FUL KUL” 5. Martha May – “Running to the Light” 6. LELEK – “The Soul of my Soul” 7. Teenah – “Aurora” 8. IVXN – “Monopol” 9. Marko Tolja – “Through the dark” 10. Magazin – “AaAaA” 11. Natalli – “Dom si srcu mom” 12. EoT – “Bye, Bye, Bye” 2. Yarı Final - 28 Şubat 2025 Cuma 1. laurakojapjeva – “NPC” 2. Marko Škugor – “Šta da Boga molim ja” 3. Fenksta – “Extra” 4. Marin Jurić Čivro – “Gorjelo je” 5. Filomena – “Strong” 6. Supersonic Trio – “Animal” 7. Irma – “Enigma” 8. Luka Nižetić – “Južina” 9. Ananda – “Lies Lay Cold” 10. Marko Bošnjak – “Poison Cake” 11. Petar Brkljačić – “KRAJ” 12. Ogenj – “Daj, daj” Yarı finaller sonrasında, her yarı finalden finale çıkmayı başaran şarkılar 2 Mart'ta Opatija'da düzenlenecek Hırvatistan ulusal finali Dora 2025'in büyük finalinde yarışacak. Yarışmayı kazanan şarkı, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Hırvatistan'ı temsil edecek. Kaynak: HRT 1
Ömer 29 Ocak, 2025 gönderildi 29 Ocak, 2025 gönderildi DORA 2025'İN SUNUCULARI BELLİ OLDU ! Hırvatistan devlet kanalı HRT, Barbara Kolar ve Duško Ćurlić'in Hırvatistan ulusal finali Dora 2025’in sunucuları olacağını duyurdu. Hırvatistan Radyo Televizyonu (HRT), 2025 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkeyi temsil edecek ismi belirleyecek olan Hırvatistan ulusal finali Dora 2025’in sunucularını duyurdu. Bu yılki yarışmayı Barbara Kolar ve Duško Ćurlić sunacak. Duško Ćurlić, Dora’nın sunuculuğunu üstleneceği 14. yılını kutlarken, aynı zamanda 2006’dan bu yana Eurovision Şarkı Yarışması’nın Hırvatistan’daki yorumcusu olarak da tanınıyor. Barbara Kolar ise ikinci kez Dora’nın sunuculuğunu yapacak. İlk olarak 2021 yılında yarışmayı sunan Kolar, bu yıl tekrar sahneye çıkacak. İkilinin sunuculuğuna, sanatçılarla performans öncesi ve sonrası röportajlar yapacak olan Zlata Mück Sušec de yeşil oda (green room) röportajlarıyla destek verecek. Bu yıl Dora 2025’te, 69. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Hırvatistan’ı temsil etmek için toplam 24 sanatçı yarışacak. 27 Şubat'taki ilk yarı finalin sahne sıralaması şu şekilde: Matt Shaft – "Welcome to the Circus" Jelena Radan – "SALUT!" NIPPLEPEOPLE – "ZNAK" SWINGERS – "FUL KUL" Martha May – "Running to the Light" LELEK – "The Soul of my Soul" Teenah – "Aurora" IVXN – "Monopol" Marko Tolja – "Through the Dark" Magazin – "AaAaA" Natalli – "Dom si srcu mom" EoT – "Bye, Bye, Bye" 28 Şubat’taki ikinci yarı finalin, sahne sıralaması ise şöyle: laurakojapjeva – "NPC" Marko Škugor – "Šta da Boga molim ja" Fenksta – "Extra" Marin Jurić Čivro – "Gorjelo je" Filomena – "Strong" Supersonic Trio – "Animal" Irma – "Enigma" Luka Nižetić – "Južina" Ananda – "Lies Lay Cold" Marko Bošnjak – "Poison Cake" Petar Brkljačić – "KRAJ" Ogenj – "Daj, daj" Her iki yarı finalden finale yükselen şarkılar, 2 Mart’ta Opatija’da gerçekleştirilecek büyük finalde sahne alacak. Yarışmayı kazanan isim, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Hırvatistan'ı temsil edecek. Kaynak: HRT
Ulaş 30 Ocak, 2025 gönderildi 30 Ocak, 2025 gönderildi ZNAK NPC Welcome to the Circus Aurora Južina Monopol Dom si srcu mom Lies Lay Cold AaAaA Running to the Light FUL KUL SALUT! Gorjelo je Kraj Poison Cake Animal The Soul of My Soul Enigma Strong Daj, daj Bye, Bye, Bye Extra Through the Dark Šta da boga molim ja Burası da önceki senelere göre daha iyi ama ZNAK dışında hiçbir şey de kulağıma çarpmadı açıkcası. Welcome to the Circus muhtemelen Hırvatların "Circus Mircus" hareketi olabilir, yine de seçeceklerini sanmıyorum. Marko Bošnjak ne yapmayı planlamaktadır bu şarkıyla? Slow şarkıları daha iyi söylüyor, yolundan şaşmış iyice 1
Hakan 3 Mart, 2025 gönderildi 3 Mart, 2025 gönderildi Şarkının yarısı "Blanka solo" yarısı "Bambie thug" . değişik bir şey olmuş. Daha iyi seçenekler vardı ama bu da kötü değil. 1
Ulaş 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Ulaş, 30.01.2025 - 13:25 yazdı: Marko Bošnjak ne yapmayı planlamaktadır bu şarkıyla? Slow şarkıları daha iyi söylüyor, yolundan şaşmış iyice Tutup bunu seçtiler bir de
Hakan 6 Mart, 2025 gönderildi 6 Mart, 2025 gönderildi Uğur, Bir saat önce yazdı: Bu şarkıyı bir ben mi sevdim noluyor Ben de sevdim ya. Değişik bir şey. Hem sevimli hem korkunçlu 1
Uğur 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2025 gönderildi Bence performansı çok iyiydi. Ben şarkıyı da beğeniyorum. Finale kalmalarını isterdim. Yazık oldu. Ukrayna yerine tercih ederim.
Reyiz 14 Mayıs, 2025 gönderildi 14 Mayıs, 2025 gönderildi Bu kadar karman çorman şarkıya pek rastlamamıştım. Aşırı kötüydü. Sütte leke var Hırvatistan'ın elenmesinde leke yok.
Enes 18 Mayıs, 2025 gönderildi 18 Mayıs, 2025 gönderildi acaba hiç suçluluk hissettin mi marko çok merak ediyorum croatia gibi locked nq bi ülke televoteda prime israilden yüksek puan almış ki bunun ne kadar zor bişey olduğunu bu sene tekrar anladık, baby lasagna finalde oylama öncesi interval act olarak çıkıyo ama finalde 2024 tele birincisi hırvatistan yok…
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap