Ömer 27 Ocak, 2025 gönderildi 27 Ocak, 2025 gönderildi NINI IRIS, 2025 EUROVISION'DA GÜRCİSTANI TEMSİL ETMEK İÇİN ŞARKI GÖNDERDİĞİNİ AÇIKLADI ! Ünlü Gürcü şarkıcı Nini Iris, Gürcistan devlet kanalı GPB'ye 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Gürcistan'ı temsil etmek üzere bir şarkı gönderdiğini açıkladı. Gürcü pop şarkıcısı Nini Iris, yakın zamanda Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, 69. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil edebilmek için Gürcistan devlet kanalı GPB'ye yeni bir şarkı gönderdiğini duyurdu: "Gürcü halkının büyük isteği ve benim de Eurovision'da Gürcistan'ı temsil etme isteğim nedeniyle bir şarkı yazdım ve Eurovision Gürcistan Komitesi'ne gönderdim! Cevap bekliyorum! Sizi seviyorum." Şarkıcı Instagram hikayesinde, şarkısını "Gürcü halkının büyük isteği üzerine" yazıp gönderdiğini ve kendisinin de Gürcistan'ın bir sonraki temsilcisi olma arzusunu dile getirdi. Nini Iris'in Gürcistan'ı temsil etmek üzere bir şarkı göndereceği daha yeni ortaya çıkmasına rağmen, şarkıcının son birkaç aydır ülkenin bir sonraki temsilcisi olacağı yönünde çokça söylenti vardı. Gürcü yayıncı GPB, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması için seçim yöntemini resmi olarak duyurmadı. Yayıncı, 2018 ve 2019'da Georgian Idol'ü kullandıktan sonra, 2022'den beri Eurovision temsilcisini kendi bünyesinde seçiyor. Nini Iris, müzik kariyerini sürdürmek için New York'a taşınan Gürcistan doğumlu bir pop şarkıcısıdır. Şarkıcı, 'The Voice'un Amerikan versiyonunun 2023 yılındaki yarışmasında yarıştıktan sonra popülerlik kazandı. Yarı finallerde elenmeden önce son dokuz yarışmacı arasına girdi. Kaynak: Nini Iris (Instagram) 1
Züreyfa 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Sanki güzel bir şarkı gönderecekmiş gibi son dakikaya kadar umut vermeleri <3 Umarım en kısa sürede 2008den zaman makinesiyle getirecekleri şarkılarını açıklarlar 2
Hakan 14 Mart, 2025 gönderildi 14 Mart, 2025 gönderildi Açıklamasalar da olurmuş. Jesc deki yiyor diye aynı taktikle şarkı yapmışlar ama esc de tutmaz bu. 2 yıldır iyi geliyorlardi ama bu sene kötü. Geçen seneki finale kalma onlara 10 sene yeter ahah 2
Züreyfa 14 Mart, 2025 gönderildi 14 Mart, 2025 gönderildi Züreyfa, 04.03.2025 - 17:18 yazdı: Sanki güzel bir şarkı gönderecekmiş gibi son dakikaya kadar umut vermeleri <3 Umarım en kısa sürede 2008den zaman makinesiyle getirecekleri şarkılarını açıklarlar İngilizce kısmı hariç fena değil bence. İngilizce kısmı hiç olmamış.
Uğur 14 Mart, 2025 gönderildi Yazar 14 Mart, 2025 gönderildi Senenin en kötü şarkısı. Yarı finalde 0 çekmesi gerekiyor.
Uğur 16 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2025 gönderildi Uğur, 14.03.2025 - 23:49 yazdı: Senenin en kötü şarkısı. Yarı finalde 0 çekmesi gerekiyor. Hala böyle, fakat İrlanda varken sonuncu olacaklarını zannetmiyorum. Zaten Litvanya'dan 7, Ermenistan'dan 3 falan almışlardır herhalde.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Uğur, 16.05.2025 - 04:37 yazdı: Zaten Litvanya'dan 7, Ermenistan'dan 3 falan almışlardır herhalde. Tam tersi olmuş bu sefer. Ermenistan 10, Litvanya 2 vermiş.
Enes 18 Mayıs, 2025 gönderildi 18 Mayıs, 2025 gönderildi lise konferans salonunda yapılan bilmem ne zaferi gösterilerine benziyordu sahne. kızın sesi çok güzel aslında turizm tanıtımı gibi ingilizce sözleri olmayan bi şarkı verseler finale bile çıkarmış bu haliyle bile sırbistanla çekyayla aynı puanı almış yf’de helal
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap