İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

• Mustafa bu konunun başlığını Fransa 2025: Louane olarak değiştirdi
gönderildi

images?q=tbn:ANd9GcTirJ-L1kjBmntZ-MLKFGO

2025 Eurovision'da Fransa'yı Louane temsil edecek! 

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Umarım Eurovision'a özel sipariş bir şarkı hazırlamaz ve kendi tarzında gelerek inletir Basel'i. Bu kızın sesi ve şarkıları gerçekten hoş.

Haydi bakalım! :dawn:

• Uğur bu konunun başlığını Fransa 2025 : Louane olarak değiştirdi
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Bu hanımefendide çok sikip atacakmış gibi bir vibe var ama inşallah utandırmaz. Haydi hayırlısı.

• 2 hafta sonra...
  • Hakan bu konunun başlığını Fransa 2025 : Louane - maman olarak değiştirdi
gönderildi

Beklentiyi arşa çıkardıkları için insanlar biraz " bu muydu" dedi doğal olarak. 

Geçen seneki gibi şarkıyı sade bir şekilde açıklasalar çok daha iyi olurdu. Neyse ..m

Şarkı güzel jüriden iyi bir puan alır kesin. Hatta jüriyi kazanabilir bile. Ama halktan çok fazla puan alacağını sanmıyorum. Sahnede devlesmesi lazım ki alsın. Mon amur yapamadiysa bunun işi daha zor gibi duruyor. Yine de top 5 şansı var ama Paris 2026 diyebiliriz miyiz? Çok zor...

gönderildi
Hakan, 16.03.2025 - 12:22 yazdı:

Beklentiyi arşa çıkardıkları için

Bu sırada şarkının Ekim 2024'ten beri gözümüzün önünde durması <3

Ben beğendim, jüriyi bence de alabilir ama halkta ne yapacağını bilmek zor. Yine de Fransa'yı yine scoreboard'un sol tarafında göreceğimizi düşünüyor / umuyorum. 

gönderildi

Bu da kazanamaz. E o zaman kim kazanacak bu sene Eurovision'u? :fenasictim:

• 1 ay sonra...
gönderildi

Birincilik kumaşı olmayan bir şarkı. Bu nedenle halkta patlayacaklarını düşünüyorum. Jüride de zaten Avusturya ve İsviçre gibi güçlü rakipleri varken bence kazanma şansları sıfır.

gönderildi

Duygusal şarkı yapmışsın ama anca kumla oynuyorsun. Duygusal bir an yaratamamışlar şarkıda. İsviçre’nin tam tersi 

• Teşekkürler 1
gönderildi
Uğur, 16.05.2025 - 04:30 yazdı:

Bu nedenle halkta patlayacaklarını düşünüyorum.

Ben Mercy'den bi tık yüksek alırlar diye düşünüyodum, 70 bekliyodum. Beklediğimden de az aldı. Yarı finalde elenecek denen Yunanistan'ın altında kalması da keyiflendirdi. Baya güzel patladı.

gönderildi

kelavdia bile geçti fransayı valla helal olsun nq olcak diyolardı kel olmasına rağmen 1. olcak dedikleri fransayı bile geçti.

ben ayrıca zaten kadınların telede çakıldığını düşünüyorum hep sms oylamasında. bu sene telede son5 solo kadın olmuş buna muhteşem jüri ikincimiz isviçre dahil.

fransa-avusturya çekişir isveç-finland çekişir deniyordu telede ama bu eşleşmelerdeki kadın yarışmacılarımız beklenenin yarısı kadar falan tele alınca 1. olcak denen fransa’nın telede counterpartı shock q olan litvanya ve sonuncu olcak denen norveç olmuş, finlandiya ise isveçle yarışır sanıyorduk hiçbir derece iddiası olmayan sanremoyu bile kazanamamış italyayla yarıştı o da telede. 

geçmiş olsun fransa bakalım seneye hangi şarkıyla 1. olmaya gelecekler

• Anırdım 1
  • Ay Çok Hoş 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...