İçeriğe atla

Finlandiya 2025 : Erika Vikman - Ich Komme

Pinlenen İletiler

• 7 ay sonra...
gönderildi

🇫🇮

kişisel sıralamam şu şekilde;

1. Made of
  2. Nightmares
  3. Ich Komme
  4. Aina
  5. Hitaammin hautaan
  6. Sekaisin

umk 2024'e göre iyi, 2023'e göre hala sönük bir nf. 2023'te seçtikleri şarkıları her seneye dağıtsalar 7 yıl kafaları rahattı :) 

goldielocks beni iyi anlamda şaşırttı, viivi ise beklediğimi tam olarak vermedi. neea river bu şarkıyla gitse elenir ama sevdi içimdeki basit kız n'aparsınız 💖

• Azdırdın 1
  • Ay Çok Hoş 2
gönderildi

En düzgünü Sarı Kıvır gibi. Götümü tut diyen kadın da idare eder. İti köpeği sarmasalar başımıza bari :yokdegil:

• Beğendim 2
  • Anırdım 2
gönderildi
Züreyfa, 3 saat önce yazdı:

İti köpeği sarmasalar başımıza bari

Çaça'nın açtığı yoldan ve göstediği hedeften tabii ki bu yeni ucube seçilecek.

:peki:

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

CHA CHA gibi bir kaliteli ucubeden sonra papi gibi anirmaya geçmeleri kabul edilemez !!! 

Goldielocke en iyisi içlerinde ama papi çulo seçilir kesin 

• Beğendim 1
  • Anırdım 2
gönderildi

erkek yollamasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar artık

• Beğendim 3
gönderildi

ich komme dünyanın en iyi şarkısı falan + aşırı azdırıcı. seçilmesi gerekk nolur seçsinler

• Anırdım 1
gönderildi

Goldielocks'ı Electrifying şarkısı ile tanımıştım. UMK'deki en iyi şarkıyı yapmasına şaşırmadım açıkcası. Sıralama yapacağım ama tabi ki seçilecek şarkı belli, çoğumuzun son sırasında olduğunu düşündüğüm Puppy seçilir diye düşünüyorum. VIIVI'den ve Nelli'den bir tık daha iyi şarkı beklerdim ama VIIVI sesiyle, Nelli de sahne showuyla arayı kapatacaktır.

UMK'25 sıralamam:

1- Made Of

2- Aina

3- Hitaammin hautaan

4- Nightmares

5- Ich komme

6- Sekaisin

7- Puppy

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Uuden Musiikin Kilpailu - Eurovision Türkiye

UUDEN MUSIIKIN KILPAILU 2025 SAHNE SIRALAMASI BELLİ OLDU !

Finlandiya’nın ulusal yayın kuruluşu YLE, Finlandiya'nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Finlandiya ulusal finali Uuden Musiikin Kilpailu 2025 (UMK)'de yer alacak şarkıcıların hangi sırayla performanslarını sergileyeceklerini açıkladı.

Sahne sıralaması şu şekilde:

1. Costee – “Sekaisin”

2. Neea River – “Nightmares”

3. Goldielocks – “Made Of”

4. VIIVI – “Aina”

5. Nelli Matula – “Hitaammin hautaan”

6. Erika Vikman – “ICH KOMME”

Finlandiyalı yayıncı, oylama sisteminde bir değişiklik yapıldığını da duyurdu. Halk oylaması, tıpkı Eurovision Şarkı Yarışması’nda olduğu gibi, ilk performans başlar başlamaz başlayacak. Önceki yıllarda oylama, tüm sanatçılar performanslarını tamamladıktan sonra açılıyordu.

Finlandiya ulusal finali UMK 2025, 8 Şubat’ta Tampere’deki Nokia Arenada gerçekleştirilecek. UMK, dördüncü kez Tampere’de, Finlandiya’nın en büyük kapalı arenası olan Nokia Arena’da ise ikinci kez düzenlenecek.

Kaynak: YLE

• Beğendim 2
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

39-1406394678667ddaaf39.jpeg

FİNLANDİYA DEVLET KANALI YLE, MELODIFESTIVALEN 2025'İ YAYINLAYACAK !

Finlandiya’nın ulusal yayıncısı Yle, İsveç’in 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirleyeceği İsveç ulusal finali Melodifestivalen 2025’i bir kez daha ülke genelindeki izleyicilere canlı olarak sunacak.

Yarışma, Finlandiya’da hem canlı hem de gecikmeli yayın olarak izlenebilecek. Melodifestivalen 2025, Avrupa saati ile 20:00 itibarıyla Yle’nin dijital platformu Yle Areena üzerinden canlı yayınlanacak. Aynı günün ilerleyen saatlerinde ise Yle TV1’de banttan yayınlanacak.

Finlandiyalı yayıncı Yle, on yılı aşkın süredir Melodifestivalen’i kendi kanallarında yayınlıyor. 2025 yılı için, yarışmanın Fince yorumları Kike Bertell tarafından yapılacak.

Melodifestivalen 2025, İsveç’in altı farklı şehrinde gerçekleşecek. Tüm gösterilerin sunuculuğunu Keyyo ve Edvin Törnblom üstlenecek. Yarışmanın aşamaları ve ev sahibi şehirler şu şekilde:

1. Eleme: 1 Şubat – Coop Norrbotten Arena, Luleå

2. Eleme: 8 Şubat – Scandinavium, Göteborg

3. Eleme: 15 Şubat – Västerås Arena, Västerås

4. Eleme: 22 Şubat – Malmö Arena, Malmö

5. Eleme: 1 Mart – Husqvarna Garden, Jönköping

Final: 8 Mart – Strawberry Arena, Stockholm

Melodifestivalen 2025’in kazananı, İsveç’i Basel’de düzenlenecek 69. Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek.

Kaynak: YLE

• Beğendim 2
gönderildi

Ucubeler kendi rızalarıyla çekilince Erika Vikman'ın şansı arttı, muhtemelen o kazanacaktır burayı açıkara farkla :cindurttu:

Şarkısını benim kafam pek kaldırmadığı için gürültülü bulsam da, hoş olarak değerlendiriyorum.

• Ay Çok Hoş 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Bir şarkının canlı performansı stüdyo kaydından çok nadir daha iyi olur, bu da öyle bir parça.

• Hakan bu konunun başlığını Finlandiya 2025 : Erika Vikman - Ich Komme olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
gönderildi

Sahne şovu yok. Kadın mikrofonla cima etti o kadar. Bunun haricinde şarkıyi sevdim. Ama tapanlar kadar değil. Sahnede tek başına olmamalı bence. Bu "şov" değişmeli.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...