Uğur 4 Kasım, 2024 gönderildi Yazar 4 Kasım, 2024 gönderildi İstanbullu şarkıcı Ant Nurhan, bu sene Estonya elemelerine katılıyor. 1 1
Ulaş 21 Ocak, 2025 gönderildi 21 Ocak, 2025 gönderildi kişisel sıralamam şu şekilde; Külm Armageddon Tomorrow Never Comes Tule Espresso Macchiato Ma ei tea sind Solo Anthem Frozen Rem Psycho The Last to Know Tantsin veel Eyes Don't Lie Trouble Love Me Low Prty Till The End of The World son yıllardaki en derli toplu eesti laul yılı olmuş ama böyle deyince özgünlük dolu, hayatınızı kökten değiştirecek şarkılar da beklemeyin. katılımcıların çoğu hala popüler şarkıların kardeşler kundura versiyonlarıyla yarışıyor, sadece bu sefer düzenlemelere biraz daha çalışmışlar. jfdngjkdf tomorrow never comes veya espresso macchiato ikilisinden birisi alır deniyor, bence ikisi de ok. yine de külm gibi estonya'nın hiç yollamadığı - hatta esc'de hiç görmediğimiz bir şarkının yarışması süper olur bence. minimal wind de tam gece yolculuğu şarkısı yapmış, leziz. 1
Uğur 31 Ocak, 2025 gönderildi Yazar 31 Ocak, 2025 gönderildi Tommy Cash'in şarkısı bence fena değil, ucube kategorisine almıyorum Bir mucize olsa da Ant kazansa Ama öyle bir dünya yok tabii ki Buranın finalini izlemeye gerek yok, kazanan açıkara belli
Hakan 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Kazananı kabak gibi belli olan bir yarışmaydi. Makiyato şarkısı kötü değil ama çok düz. Adam aşırı itici. Yeni bir kaarija ya da joost olmaya çalışıyor ama bu sefer olmayacak. 1
Uğur 16 Şubat, 2025 gönderildi Yazar 16 Şubat, 2025 gönderildi Canlı performansını biraz daha geliştirmeli İtalya'nın şarkısından daha iyi bir şarkı bu arada 1 1
Hakan 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Canlı performansı yok ki geliştirsin. Şiir okuyor berbat bir sesle ahahas 1
Uğur 16 Şubat, 2025 gönderildi Yazar 16 Şubat, 2025 gönderildi İlk defa bir ucubeyi sevdim, onu da kimse sevmior 1
Ulaş 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Bu şarkı kötü değil bence de, sönük sadece. Cha Cha Cha, Rim Tim Tagi Dim veya Europapa'nın hepsinin bir "shock value"su vardı, bu şarkı öylece chill takılıyor. Tommy bundan daha çarpıcı işler yapan ve yapabilen biri, sırf ismi yüzünden seçildiğini lütfen inkar etmeyelim Ama İtalya'dan daha güzel olduğu da aşikar. Bakalım, sahnesini toparlarsa final görebilir gibi Estonya yine. 1
Züreyfa 16 Şubat, 2025 gönderildi 16 Şubat, 2025 gönderildi Diğer şarkılar nasıldı bilmiyorum ama bu fena değil. Tommy'nin sesini sanayide taktırmışlar ama sanırım orijinale benzemiyor. 1 1
Uğur 16 Şubat, 2025 gönderildi Yazar 16 Şubat, 2025 gönderildi Züreyfa, 52 dakika önce yazdı: Tommy'nin sesini sanayide taktırmışlar Helyum yutmuş gibi değil mi nakarat harici kısımlarda 1
Uğur 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2025 gönderildi Finalde jüriden 0 çekebilir bence. Fakat, ben şarkıyı seviyorum. Joke olacaksa böyle olmalı. Ama abicim bu kadar basit bi şarkıyı okuyamıyosan sen nasıl şarkıcı oldun?
Reyiz 14 Mayıs, 2025 gönderildi 14 Mayıs, 2025 gönderildi Jüride 0 çekme şansı yok bence 15-20 arası bir şey alır komşulardan. 15-20 dereceleri arasında bitireceğini düşünüyorum. 1
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Jüriler çok iyi oylar verdiler bunlara. İsrail'i saymazsak halkın birincisi. Yani bu senenin Karyası ve Markosu olmuş oldu Tommy. Şarkısı ikisinin şarkısını da tokatlar.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap