Ömer 1 Şubat, 2025 gönderildi 1 Şubat, 2025 gönderildi DEPI EVRATESIL 2025 16 ŞUBAT'TA MI GERÇEKLEŞECEK ? OGAE Ermenistan’ın haberine göre, Ermenistan'ın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki temsilcisini belirlemek için yapılacak olan Ermenistan ulusal finali Depi Evratesil 2025'in finali 16 Şubat’ta gerçekleştirilecek! 🏟 Final Mekanı: Karen Demirçyan Kompleksi, Yerevan Daha önce 2011 ve 2022 Junior Eurovision’a ev sahipliği yaptı Depi Evratesil 2025 Süreci: Şarkı başvuruları 10 Ocak’ta kapandı Seçilen sanatçılar özel bir seçmelere katıldı Finalistler bu elemeler sonucunda belirlenecek 5 Yıl Sonra İlk Ulusal Final! Ermenistan, 2017-2018 ve 2020 yıllarında Depi Evratesil ile temsilcisini seçmişti. 5 yıl aradan sonra tekrar ulusal final formatına dönüş yapıyor! Yarışmayı kazanan isim, mayıs ayında İsviçre'nin Basel şehrinde gerçekleştirilecek 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ermenistan'ı temsil edecek. Kaynak: OGAE Ermenistan 1
Hakan 23 Şubat, 2025 gönderildi 23 Şubat, 2025 gönderildi Şarkı secileli bir hafta oldu ama yorum yazmamisiz. Thomas G.Son'unda ekibinde olduğu hoş bir şarkı seçti Ermenistan. Ama iddialı değil. Özellikle stadyumdaymis gibi hissettiren lay lay la lay Survivor kısmı kötü. Finale kalır ama gerisi gelmez diyorum. 1
Ulaş 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Imagine Dragons'a stok müzik yaptırsalar böyle bir şey olurdu herhalde. Ruhsuz bir stadyum popu...........
Uğur 6 Mart, 2025 gönderildi Yazar 6 Mart, 2025 gönderildi Üst üste yollayıp 20. oldukları ABD'den ithal gibi duran mıymıy kızlardan sonra ilaç gibi geldi bana bu parça. Geçen sene, seneler sonra etnik gelip ilk 10'a girmenin gazıyla 2025 için de etnik gelirler diyordum ama Azeriler 1, bunlar 2 bu konuda; asla geçmişten ders çıkarıp akıllanmayacak iki delegasyon. 1
Uğur 16 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2025 gönderildi Şarkıyı hiç sevmiyorum ama bence Belçika'dan boşalan -ve hatta bir ihtimal Kıbrıs- ilk 10 pozisyonu için güçlü adaylardan birisi.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Uğur, 16.05.2025 - 04:34 yazdı: Şarkıyı hiç sevmiyorum ama bence Belçika'dan boşalan -ve hatta bir ihtimal Kıbrıs- ilk 10 pozisyonu için güçlü adaylardan birisi. Thomas G:son hatrına Kuzey'den az biraz bir şey toplar beklentim vardı, yok Danimarka 1 vermiş sadece. Yarıda da finalde de diasporası kadarını almış.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap