Hakan 1 Mart, 2025 gönderildi 1 Mart, 2025 gönderildi 15 tane melfest şarkısından araklanmis hiçbir orijinalliği olmayan bir şarkı seçildi. Kötü değil ama sıktı artık bu altyapı.
Mustafa 2 Mart, 2025 gönderildi 2 Mart, 2025 gönderildi Kötü değil hoş bir şarkı ama Hakonun dediği gibi bu altyapı insanları sıkmış olabilir. Finale çıkması net olmayan sürpriz adaylardan biri
Ulaş 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Şarkı demode, üstüne Danimarka'dan geliyor. Bence şansı az.
Reyiz 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Bu tür yasaklanmalı artık. Kusacağım. Ha bir de, tamam abla en kendisiyle barışık kişi sensin.
Papa 5 Mart, 2025 gönderildi 5 Mart, 2025 gönderildi Bana eurovision için bir şarkı yaz ChatGpt: Hallucination... 1 2
Uğur 6 Mart, 2025 gönderildi Yazar 6 Mart, 2025 gönderildi Bu sene nedir bu 90lar tekno sevdası her ülkede
Uğur 16 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2025 gönderildi Bu geceye kadar finale kalabileceklerine itimatım yoktu. Çünkü, sahnesi kıyafeti şöyle kötü, şöyle basit yazıp duran arenadan takip eden fanlar yüzünden. Bu gece izlediğmde finale kalacaklarını anladım. Gecenin hareketli parçaları içinde öne çıktı. Finalde sonuncu olacağını sanmam, gayet güzeldi.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Ablanın halktan aldığı puanı öğrendiği sırada verdiği tepki çok iyiydi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap