İçeriğe atla

Çekya 2025 : ADONXS - Kiss Kiss Goodbye

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

image.jpeg

ADONXS, 2025 EUROVISION’DA “KISS KISS GOODBYE” İLE YARIŞACAK !

Çekya’yı 2025 Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek olan şarkıcı Adonxs’un Eurovision da yarışacağı şarkısının adının “Kiss Kiss Goodbye” olduğu açıklandı.

Çekya’nın 2025 Eurovision temsilcisi Adonxs, bu sabah yaptığı duyuruda şarkısının adını açıklarken, ayrıca 4 Şubat’ta Malta’nın Eurovision şarkısını seçeceği Malta ulusal finali “2025 Malta Eurovision Şarkı Yarışması” yarı finalinde şarkının akustik versiyonunu seslendireceğini doğruladı.

Gerçek adı Adam Pavlovčin olan sanatçı, 2021 yılında Çekya ve Slovakya ortak yapımı SuperStar yarışmasını kazanarak ün kazandı. Slovakya doğumlu olan Adonxs, Londra’da yaşıyor ve böylece Çekya’yı Eurovision’da üst üste Birleşik Krallık’ta yaşayan ikinci sanatçı olarak temsil edecek. 2024’te Çekya’yı temsil eden Aiko da Londra merkezli bir sanatçıydı.

Adonxs, sadece şarkıcı değil; aynı zamanda IDO sokak dansı disiplinlerinde beş kez Slovakya şampiyonu oldu. Açık kimlikli bir LGBTQ+ aktivisti olan sanatçı, Cena Inakosti Ödülü’nü kazanarak topluluk içindeki çalışmalarından dolayı onurlandırıldı.

Kaynak: Adonxs (X)

• Teşekkürler 1
  • Mustafa bu konunun başlığını Çekya 2025: ADONXS - Kiss Kiss Goodbye olarak değiştirdi
gönderildi

Şarkının adı aşırı tırt duruyo :ucuzucuzsakalar:

ETSC'de yarışan şarkıları güzeldi oysa bu oğlanın. Eurovision'a özel gay popu hazırlayacak anlaşıldı.

• Uğur bu konunun başlığını Çekya 2025 : ADONXS - Kiss Kiss Goodbye olarak değiştirdi
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Şu dancebreak kısmını gerçekten eklemeye lüzum var mıydı? :saciniyolarim:

Hayır, bu kadar göbek atmak istiyosan Eurovision'da, oynak bi şarkıyla katılsaydın direkt. Neden?

• Teşekkürler 3
gönderildi

En alakasız dance break kısmı ödülünü ermenistan 2023 ten almaya hak kazandı. Cidden madem oynamak istiyorsun yap şöyle hareketli bir şarkı. Neyse tek sorun dance break değil. Şarkının geri kalanı da çok etkilemedi beni. Finale kalsa da iş yapacağını sanmıyorum. Bu çocuktan beklentim daha yüksekti.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Dance break'i ben de beğenmedim ama o olmadan ruhsuzluktan kırılıyor şarkı. ADONXS yetenekli bir müzisyen, bu ruhsuz bond popuna nasıl okey oldu anlamadım açıkcası. 

• 2 ay sonra...
gönderildi

Üzüldüm. Duncan söylese Eurovision kazanabilecek kapasitede 1 şarkıydı. Mustii gibi oldu sonu da. Sahneleme şarkının hikayesiyle çok uyumsuzdu, elenmesi kaçınılmaz oldu. Tüm makyaj yapan erkekler elendi, family show again!

gönderildi

Row'dan 8 puan almışız. Buna şükür. Çekya da Malta gibi teleoy alamıyor gerçekten hiçbir sene doğru düzgün. Bu iki ülkenin jüriler olmazsa finale kalmaları hayli zor artık.

gönderildi

Şarkıya sonradan alışsam da elenmesi üzmedi. Sesi de yeterince iyi değildi zaten finale kalsa da iş yapmayacaktı. Sahneleme de şarkıyı oldukça ucuz gösterdi. Çekya dersine çalışmamış bu sene. 

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...