İçeriğe atla

Birleşik Krallık 2025 : Remember Monday - What The Hell Just Happened?

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Eurovision 2025 United Kingdom

BİRLEŞİK KRALLIK'IN EUROVISION TEMSİLCİSİ VE ŞARKISININ SEÇİLDİĞİ AÇIKLANDI !

BBC sunucusu ve Eurovision yorumcusu Scott Mills, Birleşik Krallık’ın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda yarışacak temsilcisinin ve şarkısının şimdiden belirlendiğini açıkladı.

BBC Radio 2’de yayınlanan "The Scott Mills Breakfast Show" adlı programında konuşan Mills, Britanyalı yayıncı BBC’nin 69. Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkeyi temsil edecek ismi ve şarkıyı seçtiğini belirtti.

Ünlü sunucu, Birleşik Krallık’ın Eurovision şarkısını kısa süre önce dinlediğini açıklarken, ülkeyi kimin temsil edeceği konusunda sessiz kalmayı tercih etti. Konuyu hızla değiştirmeden önce ise şarkıyı “iyi” olarak nitelendirdi.

Daha önce yapılan açıklamalarda, Birleşik Krallık’ın temsilcisini belirlemek için seçim sürecinin aylardır devam ettiği ve bu süreçte ülkedeki plak şirketleri, yapımcılar, söz yazarları, BBC Music ve BBC Introducing gibi kuruluşların aktif rol aldığı belirtilmişti.

Seçim sürecinin başında, Sam Ryder’ın eski menajeri David May ve BBC Studios North’un yürütücü yapımcısı Andrew Cartmell gibi İngiltere müzik endüstrisinin önemli isimleri bulunuyor.

Birleşik Krallık'ın kamu yayıncısı BBC, Birleşik Krallık’ın 69. Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki temsilcisini ve şarkısını uygun bir tarihte açıklayacak. Son yıllarda, ülkenin Eurovision şarkısı ve sanatçısı genellikle Şubat ayında duyuruluyordu.

Kaynak: X

• Beğendim 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Beğendim ama tempo çok sık değişiyor. Özellikle son 30 saniyedeki değişimler biraz gereksiz geldi bana. Genel olarak güzel şarkı ama.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Son 3-4 sene fanların favori yaptığı ama yerlerde sürünen ucuz şarkılarına nazaran baya iyi bu seneki şarkıları. Ben de beğendim. Og3ne kızlarını anımsattı bana.

gönderildi

og3ne kızlarını da sevmezdim bunu da sevmedim. Şarkıda melodi o kadar çabuk değişiyor ki az önce ne oldu lan diyorsun  ahahaha

• Hakan bu konunun başlığını Birleşik Krallık 2025 : Remember Monday - What The Hell Just Happened? olarak değiştirdi
gönderildi

Glee'de coverlanan eski müzikal şarkıları tadında. O nostaljiyi bana geçirdi ama ESC'de ne yapar merak konusu. Belli de olmaz, bir bakmışız jüriler UK'u yalıyor bu sefer. dffkl

gönderildi

Dalga geçiyor BBC. Yemin ederim şu yarışmaya harcadıkları paraya yazık günah. Bas bas 26. olacağım diye bağırıyor. Halkta yine 0 çekmeleri muhtemel. 

• 2 ay sonra...
gönderildi
Uğur, 06.03.2025 - 18:14 yazdı:

Og3ne kızlarını anımsattı bana.

Tırnağı olamazlar :yokdegil:

Şarkıyı beğenen biri olarak performanslarından hiç tat almadım, bu sene de bir şey yapamazlar.

• Beğendim 1
gönderildi
Uğur, 16.05.2025 - 04:38 yazdı:

Tırnağı olamazlar :yokdegil:

Şarkıyı beğenen biri olarak performanslarından hiç tat almadım, bu sene de bir şey yapamazlar.

Evet olamadılar zaten. :tabiiki:

gönderildi

Hiç beğenmedim performelerini 0 almalarına o yüzden üzülmedim

gönderildi

ben çok beğendim çok tatlı buldum şarkı da aşırı ingilizdi kızlar da çok sempatikti bk 0 almamak için daha napsın

gönderildi

3 dakikalık işkence çektik ama değdi. sıfır almalarını izlemek harikaydı. 

• Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...