Ömer 29 Ocak, 2025 gönderildi 29 Ocak, 2025 gönderildi AZERBAYCAN'IN 2025 EUROVISION TEMSİLCİSİ ŞUBAT'IN BAŞINDA AÇIKLANACAK ! Azerbaycan’ı 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan şarkıcının Şubat ayının başında açıklanacağı duyuruldu. Azerbaycan'ın delegasyon başkanı Nurlana Jarafova, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ülkenin 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda yarışacak temsilcisinin Şubat ayının ilk 10 günü içinde duyurulacağını belirtti. Ayrıca, delegasyonun şarkı ve klibin de Şubat ayı içerisinde yayımlanmasını planladığı ancak kesin tarihin henüz netleşmediği ifade edildi. Azerbaycan, 2008’de yarışmaya ilk katılımından bu yana Eurovision şarkısını Mart ayından önce yayımlamamıştı. Şarkıcının Mart ayından önce açıklandığı yalnızca birkaç yıl bulunurken, genellikle şarkıcı ve şarkı Mart ayının ilk haftasında duyuruluyordu. 2025 Eurovision Şarkı Yarışması için Azerbaycan seçim sürecine toplam 154 başvuru yapıldı. Gönderilen şarkılar, bir jüri tarafından değerlendirilerek ülkeyi temsil edecek eser belirlenecek. Kaynak: ESC Discord 2
Ömer 31 Ocak, 2025 gönderildi 31 Ocak, 2025 gönderildi AZERBAYCAN'IN 2025 EUROVISION TEMSİLCİSİ 4 ŞUBAT'TA AÇIKLANACAK ! Azerbaycanlı kamu yayıncısı İctimai, Azerbaycan'ın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisinin seçildiğini ve temsilcinin açıklanacağı günü duyurdu. Azerbaycan devlet kanalı ITV, ülkenin 2025 Eurovision temsilcisini 4 Şubat’ta duyuracağını resmen açıkladı! Seçim Süreci 154 başvuru arasından 12 şarkı değerlendirme aşamasına geçti. 8 kişilik uluslararası jüri ve 8 kişilik Azerbaycanlı jüri tarafından gizli oylama yapıldı. Sonuçlara göre Basel’de Azerbaycan’ı temsil edecek isim belirlendi. Azerbaycan jürisinde yer alan isimler: Elshad Khose – Rap sanatçısı Dihaj – 2017 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan’ı temsil etti Aysel – 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan’ı temsil etti Heyder – DJ ve prodüktör Faig Sujaddinov – Azerbaycan Halk Sanatçısı Rain Sultanov – Azerbaycanlı Onur Sanatçısı DJ Fateh – Sunucu ve Kamu Radyosu Direktörü Balakishi Gasimov – iTV Genel Müdürü Seçilen isim, mayıs ayında İsviçre'nin Basel şehrinde düzenlenecek 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı temsil edecek. Kaynak: Ictimai 1 1
Hakan 19 Şubat, 2025 gönderildi 19 Şubat, 2025 gönderildi Gavur şarkılarına Azerbaycan çalgısı ekleme taktigine geri dönmüşler. Sevdim ben güzel olmuş. Finale kesin kalır diyemiyorum çünkü 1.yf de işleri epey zor. Ama iyi bir sahneleme ile şansları bu sene daha fazla. 1
Uğur 19 Şubat, 2025 gönderildi Yazar 19 Şubat, 2025 gönderildi Mata Hari'den sonra yolladıkları en eli yüzü düzgün parça. Ben hayli beğendim. Azerbaycan'ın sahnelemelerini şarkılarına nazaran daha başarılı bulduğumdan, bu sene finale kalacaklarını düşünüyorum. Başarılar. 1
Mustafa 19 Şubat, 2025 gönderildi 19 Şubat, 2025 gönderildi Ayol yorum yapıyorsunuz şarkıyı niye paylaşmıyorsunuz aşk olsun 3
Ulaş 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Beğendim ama şarkıda patlama olmaması sonucunu nasıl etkileyecek merak etmedim değil.
Mustafa 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Ayy soğudum ben şarkıdan bi daha açıp dinleyesim gelmiyor nedense
Züreyfa 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Pek beğenemedim ben dost ve kardeş ülkemizin şarkısını. İsveçli şarkısı seçip duran kısa saçlı ablamızın bir bildiği varmış demek ki. İçli bir şarkı yollayıp, yüreğimizi dağlasaydınız bari.
Uğur 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2025 gönderildi Yarı finalde sonuncu olmuşlardır muhtemelen, hatta 0 çekmiş bile olabilirler. Bana kalırsa son 3 sene içinde gönderdikleri en düzgün şarkı buydu.
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi San Marino jürisiyle anlaşıp verdirdikleri 7 puan olmasa aslında bu sene de 0 çekmiş durumdalar. Ahhh o Karabağ'a hiç girmeyecektiniz. İyi şarkı gönderseler finale kalırlar en azından dicem, ama "Mata Hari"nin aldığı sonuç da ortada finalde.
Mustafa 18 Mayıs, 2025 gönderildi 18 Mayıs, 2025 gönderildi Ayol sonuncu olcak kadar kötüde değildi ilginç gerçekten artık bende Karabağ’a olayına bağlamaya başladım
Hakan 23 Mayıs, 2025 gönderildi 23 Mayıs, 2025 gönderildi Şarkı da sahne de iyiydi. Eskiden Azerbaycan isminden kurtarıyor derdik şimdi tam tersi. Ciddi ciddi sevilmiyorlar.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap