İçeriğe atla

Azerbaycan 2025 : Mamagama - Run With U

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Eurovision Azerbaijan

AZERBAYCAN'IN 2025 EUROVISION TEMSİLCİSİ ŞUBAT'IN BAŞINDA AÇIKLANACAK !

Azerbaycan’ı 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan şarkıcının Şubat ayının başında açıklanacağı duyuruldu.

Azerbaycan'ın delegasyon başkanı Nurlana Jarafova, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ülkenin 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda yarışacak temsilcisinin Şubat ayının ilk 10 günü içinde duyurulacağını belirtti. Ayrıca, delegasyonun şarkı ve klibin de Şubat ayı içerisinde yayımlanmasını planladığı ancak kesin tarihin henüz netleşmediği ifade edildi.

Azerbaycan, 2008’de yarışmaya ilk katılımından bu yana Eurovision şarkısını Mart ayından önce yayımlamamıştı. Şarkıcının Mart ayından önce açıklandığı yalnızca birkaç yıl bulunurken, genellikle şarkıcı ve şarkı Mart ayının ilk haftasında duyuruluyordu.

2025 Eurovision Şarkı Yarışması için Azerbaycan seçim sürecine toplam 154 başvuru yapıldı. Gönderilen şarkılar, bir jüri tarafından değerlendirilerek ülkeyi temsil edecek eser belirlenecek.

Kaynak: ESC Discord

• Beğendim 2
gönderildi

Eurovision Azerbaijan

AZERBAYCAN'IN 2025 EUROVISION TEMSİLCİSİ 4 ŞUBAT'TA AÇIKLANACAK !

Azerbaycanlı kamu yayıncısı İctimai, Azerbaycan'ın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisinin seçildiğini ve temsilcinin açıklanacağı günü duyurdu.

Azerbaycan devlet kanalı ITV, ülkenin 2025 Eurovision temsilcisini 4 Şubat’ta duyuracağını resmen açıkladı! 🎶

📌 Seçim Süreci

🔹 154 başvuru arasından 12 şarkı değerlendirme aşamasına geçti.
🔹 8 kişilik uluslararası jüri ve 8 kişilik Azerbaycanlı jüri tarafından gizli oylama yapıldı.
🔹 Sonuçlara göre Basel’de Azerbaycan’ı temsil edecek isim belirlendi.

📝 Azerbaycan jürisinde yer alan isimler:

🎤 Elshad Khose – Rap sanatçısı
🎶 Dihaj – 2017 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan’ı temsil etti
🎤 Aysel – 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan’ı temsil etti
🎧 Heyder – DJ ve prodüktör
🎼 Faig Sujaddinov – Azerbaycan Halk Sanatçısı
🎷 Rain Sultanov – Azerbaycanlı Onur Sanatçısı
📻 DJ Fateh – Sunucu ve Kamu Radyosu Direktörü
📺 Balakishi Gasimov – iTV Genel Müdürü

Seçilen isim, mayıs ayında İsviçre'nin Basel şehrinde düzenlenecek 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı temsil edecek.

Kaynak: Ictimai

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
  • Hakan bu konunun başlığını Azerbaycan 2025 : Mamagama - Run With U olarak değiştirdi
gönderildi

Gavur şarkılarına Azerbaycan çalgısı ekleme taktigine geri dönmüşler. Sevdim ben güzel olmuş. Finale kesin kalır diyemiyorum çünkü 1.yf de işleri epey zor. Ama iyi bir sahneleme ile şansları bu sene daha fazla.

• Beğendim 1
gönderildi

Mata Hari'den sonra yolladıkları en eli yüzü düzgün parça. Ben hayli beğendim. Azerbaycan'ın sahnelemelerini şarkılarına nazaran daha başarılı bulduğumdan, bu sene finale kalacaklarını düşünüyorum.

Başarılar. :bayrakas:

• Beğendim 1
gönderildi

Ayol yorum yapıyorsunuz şarkıyı niye paylaşmıyorsunuz aşk olsun

• Anırdım 3
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Beğendim ama şarkıda patlama olmaması sonucunu nasıl etkileyecek merak etmedim değil. 

gönderildi

Ayy soğudum ben şarkıdan bi daha açıp dinleyesim gelmiyor nedense 

gönderildi

Pek beğenemedim ben dost ve kardeş ülkemizin şarkısını. İsveçli şarkısı seçip duran kısa saçlı ablamızın bir bildiği varmış demek ki. İçli bir şarkı yollayıp, yüreğimizi dağlasaydınız bari. 

• 2 ay sonra...
gönderildi

Yarı finalde sonuncu olmuşlardır muhtemelen, hatta 0 çekmiş bile olabilirler. Bana kalırsa son 3 sene içinde gönderdikleri en düzgün şarkı buydu. 

gönderildi

San Marino jürisiyle anlaşıp verdirdikleri 7 puan olmasa aslında bu sene de 0 çekmiş durumdalar. Ahhh o Karabağ'a hiç girmeyecektiniz. İyi şarkı gönderseler finale kalırlar en azından dicem, ama "Mata Hari"nin aldığı sonuç da ortada finalde.

gönderildi

Ayol sonuncu olcak kadar kötüde değildi ilginç gerçekten artık bende Karabağ’a olayına bağlamaya başladım

gönderildi

Şarkı da sahne de iyiydi. Eskiden Azerbaycan isminden kurtarıyor derdik şimdi tam tersi. Ciddi ciddi sevilmiyorlar. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...