İçeriğe atla

Avusturya 2025 : JJ - Wasted Love

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Austria in Eurovision Voting & Points

AVUSTURYA'NIN EUROVISION TEMSİLCİSİ 30 OCAK'TA AÇIKLANACAK !

Avusturya gazetesi Kleine Zeitung'un haberine göre Avusturya, 30 Ocak tarihinde 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılacak yarışmacısını açıklayacak.

Avusturyalı Kleine Zeitung gazetesi, Avusturya'yı 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edilecek şarkıcının bu ay sonunda açıklanacağını bildirdi. Şarkıcının 30 Ocak'ta duyurulması ve şarkının da ilk kez Mart ayında radyoda çalınması bekleniyor.

Daha önce, 2015 yılında The Makemakes'in bir parçası olarak kendi topraklarında Avusturya'yı temsil eden Philip Piller ve Dominic "Dodo" Muhrer'in iki şarkısı da dahil olmak üzere yedi şarkının Avusturya'yı temsil etmek için aday olduğu duyurulmuştu.

Avusturya devlet kanalı ORF, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı temsil edecek şarkıcı ve şarkıyı direkt olarak kendisi seçecek. Avusturyalı yayıncının 2024 yılındaki seçim yöntemiyle aynı şekilde temsilciyi seçeceği belirtildi. 2024 yılında müzik alanında profesyonellerden oluşan 25 kişilik jüri ve altı Eurovision fan kulübü, ülkenin temsilcisini belirlemek üzere ORF stüdyolarında gerçekleştirilen canlı seçmeleri izlemeye davet edilmişti.

Bu yıl Avusturya Eurovision Şarkı Yarışması'na 58.defa katılacak. Ülke geçen yıl Kaleen'in "We Will Rave" adlı şarkısıyla yarışmayı 24.sırada tamamlamıştı.

Kaynak: Kleine Zeitung

• Beğendim 1
gönderildi

Austria in Eurovision Voting & Points

AVUSTURYA'NIN EUROVISION TEMSİLCİSİ 30 OCAK'TA SAAT 6.30'DA AÇIKLANACAK !

Mayıs ayında İsviçre'nin Basel şehrinde gerçekleştirilecek 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı temsil edecek ismin 30 Ocak tarihinde Avrupa saati ile 06.30 civarlarında açıklanacağı duyuruldu. 

Avusturyalı radyo kanalı Hitradio Ö3, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı temsil edecek ismin bu ayın sonunda açıklanacağını duyurdu. Temsilci, 30 Ocak tarihinde, Ö3-Wecker adlı radyo programında açıklanacak. Şarkının ise Mart ayında radyoda duyurulması bekleniyor.

Daha önce, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya’yı temsil etmek için aday olan yedi şarkı arasında, 2015’te The Makemakes grubuyla Avusturya’yı temsil eden Philip Piller ve Dominic “Dodo” Muhrer’in de yer aldığı iki şarkının bulunduğu bildirilmişti.

Avusturya devlet kanalı ORF, Eurovision için şarkıcı ve şarkısını yeniden iç seçimle belirleyecek. 2024 yılında olduğu gibi, Avusturyalı yayıncı yine aynı seçim yöntemi ile temsilcisini belirleyecek. 2024 seçiminde, müzik uzmanları ve altı Eurovision fan kulübünden oluşan 25 üyeli bir jüri, ORF stüdyolarında yapılan canlı elemeleri izleyerek ülkenin temsilcisini belirlemişti.

Kaynak: Ö3

• Beğendim 1
gönderildi

ESC25_AUT_JJ_full-28.jpg?itok=st6uDPgD

Avusturya #Eurovision 2025 için temsilcisi olarak JJ'yi seçti. Gerçek adı Johannes Pietsch olan Jj 23 yaşında ve Filipin kökenli. Viyana’da doğan sanatçı uzun bir süre Dubai’de de yaşadı. Pop- opera tarzında şarkılar söylemekte

• Beğendim 2
  • Mustafa bu konunun başlığını Avusturya 2025: JJ olarak değiştirdi
gönderildi

23 yaşındaki JJ, Eurovision sahnesinde « Wasted Love » adlı şarkısıyla yer alacak. Başlı başına şaşırtıcı bir dram olan şarkı, bir pop opera şarkısıdır. Mart ayında yayınlanacak olan şarkı, 2023 yılında Avusturya’yı temsil eden Teya & Salena ikilisinden Teya tarafından yazıldı. Bu yıl temsilci ile şarkı, 30 kişilik bir jüri tarafından seçildi. Bu jüri, müzik uzmanlarından oluştu ve altı Eurovision hayran kulübü de katılım sağladı.

• Beğendim 1
  • Uğur bu konunun başlığını Avusturya 2025 : JJ - Wasted Love olarak değiştirdi
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Şarkı güzel, kaliteli bir altyapıya sahip. Amaaaaa

Nemo Go_A ile düet yapmış gibi duruyor. Özgün bir iş değil. Hatta nemodan hemen sonra gelmesi direkt taklit olduğunu gösteriyor. La forza ve shum karışımı demişlerdi ama bu direkt ikisinin birleşimi araklanmasi olmuş. 

Fanlar aşırı ayilip bayılır hele de bu seneki yoklukta ama benim yukselecegim bir iş değil.  Son kısmı olmasa direkt vasat derdim hatta. 

• Yarıldım 1
gönderildi

The Code'un aynısı şarkı. Yani iki şarkının da matematiği aynı; slow gibi başlayıp nakaratta pop operayla patlıyor, sondaki teknovari kısımları da baya benzer. Klipteki gibi sahnede uçacak sanırım orada da.

Taklit işler genelde başarılı olamıyor ama bu sene elde çok az düzgün şarkı olduğu için jüride şov yapması muhtemel. Bu arada şarkı olarak bence The Code'dan da daha iyi, o açıdan halkta onun üzerinde bir puan alması da olası.

Ben çok beğendim, başarılar Österay. :dawn:

• Beğendim 2
gönderildi

Tam benlik bir şarkı olmuş, bayıldım. Bu seneki şarkıları da düşününce iyi bir sahneyle top 5 yapar diye düşünüyorum. Şimdilik birincim.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Bu sene bazında değerlendirirsek gayet iyi afferin österay

• Ay Çok Hoş 1
  • 2 ay sonra...
gönderildi

Teknesini sinek basmış sanırım. Bir şeyleri kovup durdu 3 dakika. 

• Anırdım 1
gönderildi

Güçlü ses. Ama bir yıl önceki reçete ile diğer yılı kazanmak bu kadar kolay olmamalı. Umarım kazanamaz.

gönderildi

Winner     :evetevet:

Kostov vibe. Buralarda yarı finali sonrasında ''Bunda winner vibe yok yea'' yazanlara iki tarafta da +300 puan şoku yaşatmıştık finalde. Bu sene bir Salvador olmadığı için karşısında, çok rahat kazanacak.

gönderildi

Teşekkürler Avrupa! Kostov'un intikamı alındı :bitti:

gönderildi

Kazanması asla şaşırtmadı ve haketti

• Ay Çok Hoş 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...