İçeriğe atla

Arnavutluk 2025 : Shkodra Elektronike - Zjerm

Shkodra Elektronike - Zjerm  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

• Uğur bu konunun başlığını Arnavutluk 2025 : Shkodra Elektronike - Zjerm olarak değiştirdi
  • 4 hafta sonra...
gönderildi
Ulaş, 27.12.2024 - 11:44 yazdı:

elvana esc'de ikinci bir ronela hezimeti de yaşatabilirdi, belli olmaz avrupa'ya :) 

seçilen şarkı özgün ve hoş. sözleri dikkat çekici ve güzel. bence de büyük bir revamp'e ihtiyaçları yok, biraz daha mix & master işini çözerlerse yarışmaya rahatça giderler. arnavutluk böyle şarkılar yollayan bir ülke değil genelde, o yüzden kendilerinden uzun zamandır beklediğimiz tarz bu olmasa dahi iyi geldi. şu an için finalde görmeyi isterim, tüm şarkılar geldiğinde yorumuma tekrar bakarım. 

başarılar diliyoruz arnavutluk'a. 🇦🇱

Bu mesajın üzerinden 2 ay geçti ve Arnavutluk senenin en iyi şarkısına sahip, olmaz demeyin - hiç beklemediğiniz bir anda oluyor... 

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1
gönderildi

Son yıllarda gönderdikleri en iyi şarkı. Modern-geleneksel birleşimi çok iyi yapılmış. Arnavutluk bu şarkıyla top 10 yapamazsa çok yazık olur gerçekten. 

• Teşekkürler 1
  • 2 ay sonra...
gönderildi

Dark horse değil zaten de, jürilerin etnik şarkı alerjisiyle ilgili bir durum o da. Norveç bile yollasa etnik olunca halkta birinci dahi çıksa vermiyolar puan, bunun nesine versinler? Mesela bu durumu bu sene İsveç'in jüri sonucuyla bir kez daha test etmiş olacağız. İsveç etnik geldi, bakalım ne kadar verecekler?

Sonucunu merak ettiğim ülkelerden, ya batacak ya çıkacak gibi geliyor bana. Performansları hayli iyiydi.

• Beğendim 1
gönderildi

İsviçre'nin aksine Arnavutluk da halktan alacağı oylarla ilk 10 yapabilir diye düşünüyorum. 

gönderildi
Uğur, 14.05.2025 - 03:30 yazdı:

jürilerin etnik şarkı alerjisi

Başka söze gerek yok bence. :evetevet:

• Beğendim 1
gönderildi

arnavutluğa yazık oldu elvana gelse 1.’ydi bence.

elvana seçilseydi önce sahnede 1:50 dakikalık şarkı introsuyla dikkatleri üzerine çekicekti eurovisionda bugün de öğrenmiş olduk ki dikkat çekmek çok önemli! daha sonra başlayan world cup theme müziğiyle şok etkisi yaratcaktı biliyosunuz havadan iniyo zaten sahneye ve şarkısından dolayı da halkta en az 300 puan garanti olduğunu düşünüyorum ben, jürilere gelecek olursak da çok dağınık bir oylama izledik oylar çok bölündü geçen seneki nemo gibi net jüri favorisi yoktu tabi elvana olsaydı bu kadar çekişmeli bir oylama izlemezdik bizim için 2024 tekrarı gibi olabilirdi ve de benim tahminime göre performanstaki  çok özenli hazırlanmış detayları da düşününce dansçıların üzerine çıkmalı sarah bonnici koreografisi gibi mesela ben açıkçası israille ya da herhangi bi ülkeyle split screene bile kalcağını düşünmüyodum ama geçmiş olsun arnavutluğa tabi 8.’lik de fena sonuç değil.

• Anırdım 1
gönderildi
Uğur, 8 saat önce yazdı:

Başka söze gerek yok bence. :evetevet:

NET

• Teşekkürler 1
gönderildi

Zalim jüriler 3-5 atsa top 5 gelecekmiş. Hayır şarkı tam jüri şarkısı aslında ama halktan daha çok destek gördü. Neyse 8.lik de arnavutluk için kazanmak gibi bir şey ahaha

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...