Mustafa 27 Ocak, 2025 gönderildi 27 Ocak, 2025 gönderildi Almanya, Eurovision 2026'dan itibaren yayıncı kuruluşunu değiştireceğini duyurdu. Bu değişiklikle birlikte yayıncılık görevini NDR'den Südwestrundfunk (SWR) devralacak. 1
Ömer 31 Ocak, 2025 gönderildi 31 Ocak, 2025 gönderildi ALMANYA'NIN ULUSAL FİNALİNİN JÜRİLERİ AÇIKLANDI ! Alman devlet kanalları RTL ve ARD, Almanya’nın 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki temsilcisini belirleyecek Chefsache ESC 2025 – Wer singt für Deutschland? adlı yarışmasının ana jürilerini duyurdu. Ana jüri üyeleri: Stefan Raab – Eurovision geçmişi olan, Almanya’nın 2010-2012 arasındaki başarısının mimarı Yvonne Catterfeld – Şarkıcı, 2010’da Almanya’nın Eurovision jüri ekibinde yer aldı Elton – 2010 ve 2018 yıllarında Almanya’nın Eurovision seçim sürecinde görev aldı Ana jüriye ek olarak, ön eleme turlarında konuk jüri üyeleri de yer alacak. Chefsache ESC 2025: Yarışma Formatı 24 sanatçı yarışacak ve 2 eleme turuna ayrılacak: Eleme 1 – 14 Şubat (RTL’de canlı yayın) Eleme 2 – 15 Şubat (RTL’de canlı yayın) Yarı Final – 22 Şubat (RTL’de canlı yayın) Büyük Final – 1 Mart (Das Erste’de canlı yayın) Her eleme turundan 7 sanatçı yarı finale yükselecek. Yarı finalde ise 9 finalist büyük finale çıkacak. Yarı finalde oylamaları jüri yaparken büyük finalde ise Almanya’nın Eurovision temsilcisi halk oylaması ile belirlenecek! Yarışmayı kazanan isim, 2025 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Almanya'yı temsil edecek. Kaynak: Eurovision.de 2
Mustafa 28 Şubat, 2025 gönderildi 28 Şubat, 2025 gönderildi Süper Finale Çıkmasını İstediğim 5 Finalist Moss Kena - Nothing Can Stop Love COSBY - I'm Still Here Abor & Tynna - Baller LYZA - Lovers On Mars Julika - Empress 1
Hakan 28 Şubat, 2025 gönderildi 28 Şubat, 2025 gönderildi Beklenti oluşturup durdular ama koca bir fiyasko. Bunlar akillanmaz. Cloudy june iyiydi bir tek onu da yarı finalde elediler. 1
Mustafa 1 Mart, 2025 gönderildi 1 Mart, 2025 gönderildi Hakan, 28.02.2025 - 15:57 yazdı: Beklenti oluşturup durdular ama koca bir fiyasko. Bunlar akillanmaz. Cloudy june iyiydi bir tek onu da yarı finalde elediler. evet koca bir fiyasko bunda hemfikiriz ama cloudy nin şarkısı en iyisi değildi bence 1
Mustafa 2 Mart, 2025 gönderildi 2 Mart, 2025 gönderildi Mustafa, 28.02.2025 - 13:15 yazdı: Süper Finale Çıkmasını İstediğim 5 Finalist Moss Kena - Nothing Can Stop Love COSBY - I'm Still Here Abor & Tynna - Baller LYZA - Lovers On Mars Julika - Empress 5 te 3 Uzun bir aradan sonra Almanca geldiler. Gayet hoş bir şarkı
Ulaş 4 Mart, 2025 gönderildi 4 Mart, 2025 gönderildi Seçilen şarkı bence de hoş ama canlı performansa hiç uygun değil. Çok vokal edit taşıyan bir şarkıyı canlı okumaya çalışıyor, bence uzun vadede hayırlarına olmayacak.
Papa 5 Mart, 2025 gönderildi 5 Mart, 2025 gönderildi Bir yerde kadının bu performans sırasında baya bir hasta olduğunu okumuştum. Rahatsız edici detonelerini buna sayarsam çok güzel bir şarkı bence ben beğendim. Bundan dolayı final sonuncusu diyorum. Tşk. 1
Uğur 6 Mart, 2025 gönderildi Yazar 6 Mart, 2025 gönderildi Almanya'dan çıkmış bir şarkıyı seneler sonra cidden beğendim ilk defa, garip. 1 1
Uğur 16 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2025 gönderildi Embers vibe. İki tarafta da 0 çekebilme ihtimali çok güçlü. (Maalesef)
Uğur 18 Mayıs, 2025 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2025 gönderildi Çok mutluyum şarkının hakkı verildiği için. Bu sene en dengeli sonucu alan ülkelerden biri oldu, 2 tarafta da 70'şer puan. Beklentimi boşa çıkardılar. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap