İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Kesha'nın bana göre en güzel şarkılarından. Klibi neden bu kadar az izlenmiş, fazla dikkat çekmemiş şaşırdım.

[video=youtube]

gönderildi

hoş bi şarkı zaten albüm olarak mükemmel di ama ben keshayı tutunamayanlar arasında tutuyorum hiç ön plana çıkamadı ilk iki klibi dışında

gönderildi

Aynen katılıyorum Melih. Albüm olarak çok iyi ama bi Tik Tok patladı gerisi güzel olmasına rağmen sönük kaldı hep :/

• 3 hafta sonra...
gönderildi

[align=center]Kesha Rihanna Hakkında Konuştu![/align]

[align=center]kesha-rihanna.jpg[/align]

[align=center]Amerikalı ünlü şarkıcı Ke$ha, bir programda Rihanna'dan bahsetti. Geçtiğimiz haftalarda Kesha'nın yeni albümü 'Warrior'da Rihanna ile beraber bir düet şarkısı olacağı söylenmişti. Kesha bu söylentileri yalanlayarak Rihanna ile düet yapmayacağını belirtti.

Kesha, Rihanna için ''Evet, onu seviyorum. Bir süreliğine onunla turneye çıktım, kariyerimin başlangıcında benim akıl hocam gibiydi. Bu yüzden kesinlikle onu seviyorum ve ona tamamen saygı duyuyorum. Ama ne yazık ki yeni albümümde onunla şarkı kaydetmedim.'' dedi.

Ayrıca Rihanna'nın 2010 yılındaki ''Last Girl On Earth Tour'' kapsamındaki bazı konserlerinde Kesha Rihanna'dan önce sahne almıştı.

[/align]

• 2 hafta sonra...
gönderildi

[align=center] Kesha kısa süre önce çıkardığı ''Die Young'' şarkısına çektiği yeni klibini yayınladı.

[video=youtube]

[/align]

gönderildi

[dikkat] Lutfen fan basligi olan sarkicilar icin ayri konu acmayalim. [/dikkat]

gönderildi

Klip fena illüminati kokuyo qq

Ama şarkı çok hoş ya. Her gün dinler oldum :)

gönderildi

İlluminati'ye girdin tamam da insanın gözüne bu kadar da sokulmaz ki :o

gönderildi

Illuminati meselesine karismiyorum da klip cok uyduruk olmus sarki da basit begenmedim olmamis

gönderildi

Klibin uyduruk olduğu aşikar ama şarkı tam Kesha şarkısı, fazlasını beklemedim. Bence hoş yani :)

gönderildi

[align=center]Kesha yeni single'i ile ilk kez X factor Avustralya'da

[video=youtube]

[/align]

gönderildi

[align=center]Ke$ha yeni single yayınladı "C'mon"[/align]

[align=center]kesha-cmon-thatgrapejuice.jpg[/align]

[align=center][video=youtube]

[/align]

gönderildi

Cok begendim ben!! Die Young'dan daha mukemmel olmus. "Crazy Beautiful Life" tadinda.

gönderildi

BİTANEM ÇOK SAOL YERİM :D

BEN BU ŞARKIYA ÖLÜRÜM SÜPER OLMUŞ :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...