İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ulusal final konularında isteyenler kendi konusuna yorum yaptırmasın.

Mesela : Ben 112. yarışma konumu açtım kimsenin yorumunu istemiyorum tarzı konuyu kitliyicem.

gönderildi

İsteyenler bize özel mesajla talepte bulunabilir. Konusu kilitli olan arkadaşlar yarışmada pek başarılı olamıyor ama benden söylemesi. 

gönderildi

Hayır, konunu açtığında özel mesaj at kilitleyeyim :D 

gönderildi

Cem'in onunla ilgili bir tecrubesi vardi, hakli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Eurovision time da bu tarz benim yapılsın istiyorum. Böyle kombinlerimizle yarışalım falan :D

gönderildi

Eurovision time da bu tarz benim yapılsın istiyorum. Böyle kombinlerimizle yarışalım falan :D

Fikrimi çaldı :( TV8'in avukatlarıyla evini basmaya geliyorum.

gönderildi

Adını değiştirince sorun kalmıyor avukatları hemen def ederim  :haha: Bu Tarz Time 

gönderildi

TŞY'de tek yarışmalık Kıbrıs bana verilsin, misafir şehir olayım. Hem reklam olur TŞY'nin :h

gönderildi

bir konuya cevap yazacağım zaman düzeltmek istiyorum ancak düzeltemiyorum çünkü düzelt butonuna basınca hepsi silinmiş olarak gözüküyor. HELP ME! 

gönderildi

Gelişmiş düzenlemede mi yoksa hızlı düzenlemede mi editör tamamen boş gözüküyo? Bende böyle bi sorun yok şu an, ayarlarında da bir sorun yok. Kullandığın tarayıcı & çerezler, DNS, DNS değiştirici tarayıcı eklentileri (Zenmate) vb. birçok faktörden etkileniyo olabilir. 

* http://eurovisiontime.com/forum/usercp.php?action=options 

buradan Mesaj Editörünü Varsayılan modda kullan seçeneğini tikleyip kaydet bakalım devam edicek mi sorun? 

gönderildi

TŞY'de tek yarışmalık Kıbrıs bana verilsin, misafir şehir olayım. Hem reklam olur TŞY'nin :h

Bence Avustralya ol The Guardian'da haber oluruz :h

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...