İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Çağatay'ın dediği yapılmalı bence de mobil versiyonda. Ayrıca alıntı yaptığımda yazdığım mesaj çıkmıyor hala. Sadece alıntı çıkıyor. Bi çözüm gelmesi lazım buna da.

Bir sorun yok alıntıda, mobildeyim şimdi.Bu sorunu bildiğim için en baştan ayar yapmıştım zaten. Cep telefonundan kaynaklı olabilir belki

gönderildi

Bilgisayardan da mobiden de yaşıyorum bu sorunu. Daha önce de sorun yok dendi ama var. Bi tek bende olmuyo zaten Yiğit falan da yazmıştı aynı şeyi.

gönderildi

Son Yapılan Yorumlar ve günün konuları gözükmüyor. Onu da iyileştirebilir miyiz? :D

Eklenmiyor, denedim. Mobil tema desteği hiç yok gibi bir şey, sorduğumuzda cevap da alamıyoruz. Eurovision Time yazısının altındaki "Yeni Mesajlar" yazısına tıklayın mobildeyken  :okeyto:

gönderildi

Bilgisayardan da mobiden de yaşıyorum bu sorunu. Daha önce de sorun yok dendi ama var. Bi tek bende olmuyo zaten Yiğit falan da yazmıştı aynı şeyi.

Alıntı butonuna tıklıyorsun ama alıntı mı yapmıyor? Bilgisayarda da bu şekilde mi?

gönderildi

Alıntı yapıyor fakat mesajı gönderdiğimde sadece alıntı çıkıyor. Benim yazdıklarım siliniyor sadece alıntı yapmışım, hiçbir şey yazmamışım gibi görünüyor.

gönderildi

Araştırıcam. Peki bu sorun ne zamandır var güncellemeden(ağustos) sonra  mı oldu?

gönderildi

Site ağustosta yeniden açıldığından beri var.

gönderildi

Şu "kar" ile site eurovisiontime.com'dan ziyade eurovisionzamani.tr.gg gibi duruyor. Kalksın o bence.

gönderildi

Biz bu gunlere eurovisiontime.tr.cx ile basladik.. Yilmayacagiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Kar bencede kalkmalı zorunlu olarak 10 senelik pcmden girdiğimde işkence oluyor site bana.

gönderildi

ETSC birincilerinden bi album yapilsa ya. 1-2 defa yapildi biliyorum ama bilgisayarim yoktu o ara. Linkler de olmus zaten hep.

gönderildi

Biz bu gunlere eurovisiontime.tr.cx ile basladik.. Yilmayacagiz.

ya tr.cx kültürü  :heart: smf şeffaf temalar  :heart:

gönderildi

SMF fan theme :kalp:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...