Züreyfa 13 Temmuz, 2013 gönderildi 13 Temmuz, 2013 gönderildi Bıktım bu elitlerden. Biz fakirlere özel, Flash TV tadında yeni kanal açılsın istiyorum.
Reyiz 14 Temmuz, 2013 gönderildi 14 Temmuz, 2013 gönderildi Bıktım bu elitlerden. Biz fakirlere özel, Flash TV tadında yeni kanal açılsın istiyorum. Aynen yayinlarini biz yapmayada raziyiz
Chatigo 14 Temmuz, 2013 gönderildi 14 Temmuz, 2013 gönderildi Bıktım bu elitlerden. Biz fakirlere özel, Flash TV tadında yeni kanal açılsın istiyorum. icindeki arabeski öldüreceğim.
Misafir 14 Temmuz, 2013 gönderildi 14 Temmuz, 2013 gönderildi Semih kıskanıyo. Benim Güzelbahçe'de yaşamamı da kıskanıyo mesela.
Züreyfa 14 Temmuz, 2013 gönderildi 14 Temmuz, 2013 gönderildi Semih kıskanıyo. Benim Güzelbahçe'de yaşamamı da kıskanıyo mesela. Benim mis gibi Buca'm var. Arkadaşlarla toplanıp arabesk rap müzik yapıp faça atıyoruz. Bunlar var mı Güzelbahçe'de? Elit elit yaşayın siz anca.
Reyiz 14 Temmuz, 2013 gönderildi 14 Temmuz, 2013 gönderildi istekleriniz ve şikayetleriniz'in abartılması yasaklansın
Chatigo 15 Temmuz, 2013 gönderildi 15 Temmuz, 2013 gönderildi faroe adalari gelsin yarismaya. danimarka ve norvec sanatcilariyla yarissin. aland island da isveclilerle :-)) daha cok iskandinav gormek istiyorum :-P
Misafir 15 Temmuz, 2013 gönderildi 15 Temmuz, 2013 gönderildi faroe adalari gelsin yarismaya. danimarka ve norvec sanatcilariyla yarissin. aland island da isveclilerle :-)) daha cok iskandinav gormek istiyorum :-P Dayak istiyorsun bence sen sadece
Yiğit 15 Temmuz, 2013 gönderildi 15 Temmuz, 2013 gönderildi Ben burayı Geyik'e çevirmenizi kınıyorum, ben hiç yapıyor muyum öyle şeyler?
Reyiz 17 Temmuz, 2013 gönderildi 17 Temmuz, 2013 gönderildi Eurovisin time sarki yarismasinin logosunun onumuzdeki yarismalar icin her yarisma logosunda zorunlu olarak kullanilmasini istiyorum.
Reyiz 17 Temmuz, 2013 gönderildi 17 Temmuz, 2013 gönderildi Ben bu kurali bu yarisma da uygulamaya basladim insallah devami gelir
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap