Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Oyu bırakın da her yarışma Avusturya, İsviçre, İrlanda gibi ülkeleri bekliyoruz yarışmaya başlamak için.
Uğur 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi işte ben de onu diyorum zaten oylarını vermiyosa sürekli o zaman ceza verin ama bi kerelik olduğunda yazık Oylama suresini zaten ciddiye almiyorum, sure gecse de kabul ediyorum ben ulkeleri magdur etmemek, diskalifiye etmemek icin. Fakat TV yayini icin hazirlik yapmam gerekiyor, bunun icin de 1. olan ulkenin belli olmasi lazim.
Züreyfa 29 Haziran, 2013 gönderildi 29 Haziran, 2013 gönderildi Logo ve arka plan değişsin. Alakalı bişey gelsin.
Guest Boran 29 Haziran, 2013 gönderildi 29 Haziran, 2013 gönderildi Logo ve arka plan değişsin. Alakalı bişey gelsin. Katılıyorum
Cem 29 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 29 Haziran, 2013 gönderildi @Semih sitenin tüm temasını , eklentilerini vb. LYS açıklandıktan sonra elden geçiricem ben. Şimdilik idare edin.
Züreyfa 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Gizli içeriğin yanında aile koruma şifresi falan konsun TSC'de Stefan'ın önüne geçmek için.
Uğur 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Gizli içeriğin yanında aile koruma şifresi falan konsun TSC'de Stefan'ın önüne geçmek için. Elimden geleni yaptim yine de olmuyo. Bence kolayi var Stefan'i diskalifiye edelim.
Ulaş 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Gizli içeriğin yanında aile koruma şifresi falan konsun TSC'de Stefan'ın önüne geçmek için. Elimden geleni yaptim yine de olmuyo. Bence kolayi var Stefan'i diskalifiye edelim. Kuralları ihlal edecek bir durum oluşturmuyorum, bütün şarkıları teker teker dinliyorum, düşünüp yorumluyorum ve öyle yorum yazıyorum. Bu o kadar sorun ise sizin için ben de önce bir "5555555" yazar, sonra da şarkıyı yorumlarım, sorun değil.
Uğur 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Insanlardan Stefan sitede gizli mod mu oldu diye mesajlar almaya basladim.
Ulaş 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Insanlardan Stefan sitede gizli mod mu oldu diye mesajlar almaya basladim. Hayır, sadece halen alıntı yapabiliyorum.
Züreyfa 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Insanlardan Stefan sitede gizli mod mu oldu diye mesajlar almaya basladim. Kimden acaba
Uğur 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Insanlardan Stefan sitede gizli mod mu oldu diye mesajlar almaya basladim. Kimden acaba Divamdan. Forumda yazdi ya.
Züreyfa 1 Temmuz, 2013 gönderildi 1 Temmuz, 2013 gönderildi Insanlardan Stefan sitede gizli mod mu oldu diye mesajlar almaya basladim. Kimden acaba Divamdan. Forumda yazdi ya. Biliyorum yahu. "Kim sorabilir ki" manasında yazdımdı
Paul 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Sitemizi international hale getirip yabancı üyeler gelsin istiyorum Çok mu çok istiyorum
Melih 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi biz bizi çekemiyorken kavgalar çıkıyorken yabancılara gerek yok bence
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap