Hakan 17 Şubat, 2024 gönderildi 17 Şubat, 2024 gönderildi Litvanya'yı "Luktelk" adlı şarkısıyla Silvester Belt temsil edecek. The Roop üçüncü olabildi :D 1
Uğur 3 Mart, 2024 gönderildi Yazar 3 Mart, 2024 gönderildi Şarkı hoş ama çok ruhsuz, iş yapacağını sanmıyorum pek. Canlı performansı da zayıf kalmış stüdyo versiyona göre. 1
Ömer 27 Nisan, 2024 gönderildi 27 Nisan, 2024 gönderildi Şarkı güzel ama çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Bir türlü fanların abarttığı kadar sevemedim. Diasporasından dolayı finale çıkacaktır ama finalde ne yapacağını kestiremiyorum. Patlayadabilir çok iyi derece de yapabilir.
Ömer 27 Nisan, 2024 gönderildi 27 Nisan, 2024 gönderildi Bunun için sahnelemenin herhangi bir donanıma ihtiyacı yok - Litvanya ulusal finallerine benzer şekilde, kırmızı deri takım elbiseli Silvester, maskeli yüzleri ve bol miktarda kırmızı ve arka flaş ışığı olan dört erkek dansçı tarafından destekleniyor. Sahne de herhangi bir pyro kullanımı yok. Silvester Belt şarkısına bir dans molası eklemiş ve oldukça iyi görünüyor.
Ömer 1 Mayıs, 2024 gönderildi 1 Mayıs, 2024 gönderildi Görünüşe göre sahnenin rengi artık biraz daha parlaklaştı! Silvester aynı takım elbiseyi giyiyor ve dansçıları da aynı görünüyor.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap