Mustafa 23 Aralık, 2023 gönderildi 23 Aralık, 2023 gönderildi Joost Klein, Eurovision 2024'te Hollanda'yı temsil edecek Joost Klein, İsveç'in Malmö kentinde yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda Hollanda'yı temsil edecek. Joost, 2024'te Hollanda'yı temsil edeceğini öğrendiğinde şunları söyledi: 'Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmak bir hayalin gerçekleşmesidir. Yıllar boyunca ailemle birlikte ekrana yapıştırılarak izlerdim. Hollanda'yı temsil etmek benim için bir onur ve mümkün olan en iyi sonuç için her şeyimi vermeye kararlıyım.' Canlı performanslarıyla tanınan, akılda kalıcı ritimleri ve yaratıcı kelime oyunlarıyla giderek artan ulusal ve uluslararası takipçi kitlesini kazanan şarkıcı, 600'ün üzerinde potansiyel katılımcı arasından seçildi 1
Hakan 29 Şubat, 2024 gönderildi 29 Şubat, 2024 gönderildi Şarkı bile diyemeyeceğim bu şey yayınlandı ahaha 1 1
Uğur 1 Mart, 2024 gönderildi Yazar 1 Mart, 2024 gönderildi Geçen senenin acısını çıkartıyorlar gibi. Alın siz bundan anlarsınız anca der gibi olmuş. Korkunç. 1
Züreyfa 1 Mart, 2024 gönderildi 1 Mart, 2024 gönderildi No Rules gibi rezil bir şarkı değil. Nakaratındaki melodisi hoş ama nakarat dışında böğürerek söylediği kısımlar çok kötü. Oraları atıp şarkıyı 1.5 dakikaya düşürsünler bence 1
Hakan 1 Mart, 2024 gönderildi 1 Mart, 2024 gönderildi No Rules'u da sevmiyorum ama onun melodisi daha dinlenebilir. Bu şarkıda o da yok. Sonunu getirene helal olsun 1
Uğur 2 Mart, 2024 gönderildi Yazar 2 Mart, 2024 gönderildi No Rules bundan bi tık daha iyi bence Eski joke entryler tadında
Uğur 3 Mart, 2024 gönderildi Yazar 3 Mart, 2024 gönderildi Spotify Viral listelerine giren ilk Eurovision 2024 parçası olmuş sanırsam.
Afka 3 Mart, 2024 gönderildi 3 Mart, 2024 gönderildi Hakan, 19 saat önce yazdı: Bu senenin Jendrik'i. Umarım sonu da benzer. Hiç alakasız 1
Ömer 30 Nisan, 2024 gönderildi 30 Nisan, 2024 gönderildi Dinlenebilir bir şarkı ama o kadar abarttıkça abarttılar ki kazanma favorisi olarak görülmeye başlandı birden. Eğer bu kazanırsa rezilliğin daniskası olur. Alt tarafı bir joke entry dinleyip geçilmeli bana kalırsa finale bile kalmamalı hatta.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap