İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

• Mustafa bu konunun başlığını Arnavutluk 2024: Besa Kokëdhima - Zemrën N'dorë olarak değiştirdi
gönderildi

Besa Kokëdhima Eurovision 2024 biletini kazandı

besa.jpg?itok=SeFAU-d3

• Teşekkürler 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Besa, "Zemrën N’dorë" adlı şarkısının yenileneceğini açıkladı.

• Teşekkürler 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Provalara kadar kimsenin konuşmayacağı, finale çıkıp 17. olacak o şarkı gelmiş :dusunuyorum:

• Anırdım 2
gönderildi

Bunlar her sene aynı şarkıyı yolluyor gibi ya. Neyse kötü değil ama sıktıniz artık 

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Besa'nın "Zemrën n'dorë" adlı şarkısının yeni versiyonu 11 Mart'ta yayınlanacak.

• Teşekkürler 1
gönderildi

"Zemrën n'dorë"un klip çekimleri için Türkiye'de gerçekleşecek

• Teşekkürler 1
  • Mustafa bu konunun başlığını Arnavutluk 2024: Besa Kokëdhima - Titan olarak değiştirdi
gönderildi

İyi ki İstanbul'da çekmiş klibi, Allah muhafaza Arnavutluk'ta çekse neler olurdu kim bilir :felfecir2:

• Anırdım 1
  • Uğur bu konunun başlığını Arnavutluk 2024: Besa - Titan olarak değiştirdi
gönderildi

Sıradan bir şarkıydı hala öyle. Bunlar boşuna yeni versiyon yapıyor para harcıyor. 

• Teşekkürler 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Arnavutça versiyonu felaketti bana göre ama İngilizce versiyonu gayet hoş. Ben beğendim valla dinliyorum son zamanlarda. Ama en fazla yapabileceği şey finale çıkmak orada da taş çatlasa 17. falan olur zaten klasik Arnavutluk derecesi.

gönderildi

Besa’ya sahnede iki vokalist eşlik ediyor ve nude kıyafetler giymiş üç kadın dansçı da ona eşlik ediyor. LED duvarlarda ve küplerde dansçılarının yansımaları, sahneyi daha da genişletiyor ve dramatik bir hava katıyor, bu yüzden sahneyi dolduruyor gibi hissettiriyorlar. Basit ama gerçekten etkileyici.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...