İçeriğe atla

San Marino 2023 : Piqued Jacks - Like An Animal

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Ronelanin dünya kupasi için hazırlanmış gibi duran şarkısına da bayilmadim ama bu varken 

Şunu seçtiler 

İkisiyle de eleneceklerdi gerçi ahaha 

Cidden grup göndermek zorundasınız diye ebudan tehdit mi ediliyor bu ülkeler?!!! 

Şarkıya gelirsek san Marino bildiğimiz gibi yine kötü.

• Beğendim 1
  • Hakan bu konunun başlığını San Marino 2023 : Piqued Jacks - Like An Animal olarak değiştirdi
gönderildi

Bu kadar şarkı arasından bu şarkı seçildiyse geri kalanını düşünmek bile istemiyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Ben şarkıyı fena bulmadım, bence söylendiği kadar kötü değil. Daha kötülerini de seçti San Marino.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

San Marino yine kel alaka kimsenin beklemediği bir şeyi seçti, helal :D Hepsini dinlemedim ama çok konuşulan 4-5 şarkıyı dinledim. Şu ikisini beğendim:

• Yarıldım 1
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Piqued Jacks 'Like an Animal' adlı şarkısının yeni versiyonunun yayınlanacağını açıkladı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Söylenene göre revampte şarkı baya değiştirilmiş…

gönderildi

Revamp ile adam olacağını sanmam. Şarkı çok durağan.

• Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Piqued Jacks sahne performansı için Nick Marianos ile birlikte çalışacak. Nick, 2019 yılında Serhat ile çalışmıştı.

• Teşekkürler 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Yılın ilk 0 puanını alacaklar. (Azerbaycan da olabilir gerçi)

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Uğur, 19.03.2023 - 06:17 yazdı:

Söylenene göre revampte şarkı baya değiştirilmiş…

Yoo bildiğin aynı. Ama ben çoğunluğun aksine kötü ve berbat bulmuyorum şarkıyı. Gayet eli yüzü düzgün bir şarkı bence.

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Piqued Jacks'in Madrid'de düzenlenen PrePartyEs etkinliğinde gerçekleştirdiği performansı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Piqued Jacks'in Barcelona'da gerçekleştirilen Eurovision partisindeki performansı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

San Marino ilk provasını gerçekleştirdi. Grup üyeleri sahnede evlerindeymiş gibi çok rahatlar. Led ekranlarda kırmızı ve siyah grafiklerden bir deniz oluşturulmuş. Grubun solisti sahnede oldukça karizmatik görünüyor. Oldukça cesur bir performanstı. Ayrıca grup solisti ışıltılı bir ceket giyiyor. Normalde etkisi olmasa da sahne ışıklarının altında etkisi muazzam.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...