İçeriğe atla

Moldova 2023 : Pasha Parfeni - Soarele si Luna

Pinlenen İletiler

gönderildi

Moldova'nın ilk provasından bir video yayınlandı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Halk bu sene de derece yaptıracak Moldova’ya :evethamide:

gönderildi

İlk provadan bu yana hiçbir değişiklik yapılmadı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Halkta bu sene de 2 hundred alırlarsa şaşırmayın diye şimdiden yazıyorum buraya :varbisinsilik:

gönderildi

Moldova her zamanki Moldova. Yine izleyiciyi coşturarak finale kalmayı başardılar. Finalde de geçen seneki gibi yüksek derece bekliyorum yine.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Çok beğendim performansını. Bu sefer jürilerden de puan alabilecek bir şarkıları var aslında, bakalım.

gönderildi

Sırbistan ya da Moldovadan biri elenebilir gibi hissediyordum ama olmadı. Performansı çok iyiydi. Finalde top 10 yapmalı. 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Bu yılın yine sevdiğim şarkılarından. Özellikle flütlü kısımlarda salondan iyi reaksiyon aldı. Bakalım finalde ne yapacak.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Çok güzel yere konmuş bu sene Moldova. Ermenistan’ın mıymıy şarkısından sonra parlayabilir. Çok istiyorum ilk 10 yapmasını. Zaten bir elin parmağını geçmeyecek kadar etnik şarkı var, bari bu girsin dereceye.

gönderildi

Belçika yerine ilk 10’da olsaydı bari bu şarkı :yapma:

Hadi geçen seneki şarkısına vermedi jüriler, e bu senekine neden vermediniz? Etnik gelince anca böyle muamele, otur Estonya, Litvanya yala anca. Her sene farklı jüriler oylamasına rağmen oylamalar hiç mi değişmez? Garip.

gönderildi

Moldova bir şekilde solda bitiriyordu her yıl ama o zincir bozuldu. Bekliyordum ama bunu. Yazık oldu ne halk verdi ne jürim oysa şarkı da iyiydi ses de. Kirkorov bir el ataydi iyiydi ahaha

• Hıh 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...