İçeriğe atla

Malta 2023 : The Busker - Dance (Our Own Party)

Pinlenen İletiler

• 6 ay sonra...
gönderildi

Malta devlet kanalı PBS, MESC adlı ulusal finalde yer alan şarkıların 30 saniyelik versiyonlarını yayınladı.

Ulusal final 13 Ocak’ta başlayacak ve 11 Şubat’ta sona erecek. MESC dört çeyrek yarı final, yarı final ve büyük finalden oluşacak

• Teşekkürler 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

TVM, Malta'nın ulusal finalinde yarışacak 24 yarı finalisti açıkladı. Yarı final önümüzdeki hafta Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Resim

• Teşekkürler 1
  • Hakan bu konunun başlığını Malta 2023 : The Busker - Dance (Our Own Party) olarak değiştirdi
gönderildi

Malta'yı The Busker grubu temsil edecek. 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Malta bu sene pek takmamış gibi yarışmayı. Hoş, taktıkları senelerdeki şarkılarını da ben beğenmiyorum. Eğlenceli bi şarkı olmuş bu seferki en azından.

gönderildi

Beğendim ben bunu. Geçen seneden çok daha iyi. Şarkının benliğini bozmadan daha profesyonel bir sound için ufak bir revamp olabilir.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Bu şarkıyı sevdim mi sevmedim mi hala anlayamadım. Biraz daha dinlemem lazım.

• Hıh 1
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Yarı final açılışını bunlara yaptıracaklar :okeymi:

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Malta bu sene yarı finallerde jüri oyunun da kaldırılması ile birlikte en büyük dezavantajlı ülkelerden. Ama açıkçası şarkı eğlenceli ve ufak da olsa finale kalma şansı var gibi. Temsilciler de zaten hedeflerinin finale çıkmak olduğunu açıkladılar.

• Beğendim 1
gönderildi

Lake Malawi kaderi yaşayacak gibi geliyo bana, tipler de onların esmer ve sakallıları olmuş zaten.

Keşke kalsa finale.

• Beğendim 1
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

The Busker'ın Madrid'de düzenlenen PrePartyEs etkinliğinde gerçekleştirdiği performansı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

MALTA İLK PROVASINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Malta sahneyi bir ev partisine çeviriyor... Ulusal finalde olduğu gibi sahne karton Destiny ile başlıyor. Sahnede bank, bir oda ve kanepe var. David şarkının sonuna doğru kıyafetini değiştiriyor.

• Teşekkürler 1
gönderildi

The Busker'ın ilk provasından bir video yayınlandı.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...