Ömer 5 Aralık, 2022 gönderildi 5 Aralık, 2022 gönderildi Letonya'nın "Supernova" adlı ulusal finaline bu yıl 121 tane şarkı gönderildiği açıklandı. 1
Hakan 8 Ocak, 2023 gönderildi 8 Ocak, 2023 gönderildi Supernova'nın şarkıları yayınlandı. 2016 Temsilcisi Justs geri döndü ama şarkısı vasat. Patrisha diye bir kız var onun şarkısını sevdim sanırım. Raum'un "Fake love" şarkısı da güzel. 1
Uğur 20 Şubat, 2023 gönderildi Yazar 20 Şubat, 2023 gönderildi Bu tarz grupları çok seviyorum. Şarkı biraz daha iddialı olsa daha iyi olabilirmiş, ama bu haliyle de gayet hoş. Ortalama buldum.
Tolga 26 Şubat, 2023 gönderildi 26 Şubat, 2023 gönderildi Fena değil şarkı. Letonya'yı finale çıkartabilir. 1
Hakan 26 Şubat, 2023 gönderildi 26 Şubat, 2023 gönderildi Bu şarkının değeri bilinmiyor kesinlikle. Bence oldukça değişik bir tarzı var. Klibiyle izleyin daha güzel oluyor. Finale kalamasa üzer beni. 1
Ömer 5 Nisan, 2023 gönderildi 5 Nisan, 2023 gönderildi Bu şarkıya aşığım resmen. İlk onumda zaten ama maalesef şarkı da çok sevilmedi bu da bir gerçek. Elendiği zaman çok üzüleceğim gerçekten. 1
Ömer 27 Nisan, 2023 gönderildi 27 Nisan, 2023 gönderildi Sudden Lights'ın Madrid'de düzenlenen PrePartyEs etkinliğinde gerçekleştirdiği performansı. 1
Ömer 27 Nisan, 2023 gönderildi 27 Nisan, 2023 gönderildi Sudden Lights'ın Barcelona'da gerçekleştirilen Eurovision partisindeki performansı. 1
Ömer 30 Nisan, 2023 gönderildi 30 Nisan, 2023 gönderildi Bugün ilk provasını gerçekleştirecek olan Sudden Lights’in bavulu kayboldu. Gruba göre bavullar Almanya’da kaldı. Bu yüzden provaya kostümsüz katılacaklar. Bu performans, Supernova’da gördüğümüzle aynı atmosferik/ani aydınlatma (Sudden lighting) stilini kullanıyor – tam olarak büyük bir arena sahnesine uygun türden bir performans. Ayrıca solist Andrejs Reinis Zitmanis’in melankolik sözleri kulağa harika geliyor – sonunda bize tüm hisleri veren hoş bir sessizlik anı var. 1
Ömer 30 Nisan, 2023 gönderildi 30 Nisan, 2023 gönderildi Sudden Lights'ın ik provasından bir video yayınlandı. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap