İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

• 6 ay sonra...
gönderildi

67. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Fransa'yı La Zarra temsil edecek!

• Teşekkürler 1
gönderildi

Fransızlar şimdiden neden Kanada asıllı biri bizi temsil ediyor, Fransa'da şarkıcı mı kalmadı demeye başlamışlar bile.

• Yarıldım 1
  • Hakan bu konunun başlığını Fransa 2023 : La Zarra olarak değiştirdi
gönderildi

Ben daha önce yolladım Etsc'den Esc'ye yeni transfer diyebiliriz:tebrik:

• Azdırdın 1
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Şarkıcı Slimane Eurovision'a olası katılımı çok konuştuklarını belki bir gün katılabileceğini söyledi.

• Teşekkürler 1
  • Mustafa bu konunun başlığını Fransa 2023 : La Zarra - Évidemment olarak değiştirdi
gönderildi

FpBg6AMXwAEVvx8?format=jpg&name=small

Pazar günü şarkı yayınlanacaktır.

• Beğendim 2
gönderildi

Tam fransız kokan bir şarkı yapmış. Hafif hareketli, dinlemesi keyifli bir melodi ama keşke nakaratı daha iddialı olsaymış. Son kısımdaki yükseliş güzel. Sonucunu kestiremiyorum ama son sıralarda kalmaz.

• Beğendim 1
gönderildi

Bu kızla ilgili beklentim büyüktü, boş çıktı. Requiem tarzı bir şey yapabilirmiş ama ben pek sevemedim. Çok tekdüze olmuş.

• Beğendim 1
gönderildi

Dinledikçe sevdim ben. Klipteki sahnelemeyi kullanabilirler direkt.  Güzel güzel, jürilerden puan alır ama halkta ne yapar bilemedim. awOJprf.jpeg

• Anırdım 2
gönderildi

Aslında şarkıyı genel olarak beğendim ama nakaratta beklediğim patlama yok maalesef. Yarışmada ne yapacağını pek kestiremiyorum açıkçası.

• Beğendim 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Şarkı gayet güzel ve kadın da şarkıyı çok iyi satıyor. Jürilerden iyi bir puan alacağını düşünüyorum.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...