İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Beklenen şarkı kazandı tabi ki... Geçen seneki sırbistan gibi dikkat çekip top 10 yapabileceğini düşünüyorum ama patlayıp elense de şaşırmam öyle riskli bir şarkı. Ben sevdim ama ahahsf

• Azdırdın 2
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Kuuma ne kötü sonuç aldı öyle, ne güzel şarkıydı. Bu şarkıyı pek beğenmiyorum ama ikinci olan şarkı öyle rezil ki bir şey diyemiyorum. En azından eğlenceli ne diyelim. Estonyaların, Litvanyaların arasında uyandırır bizi kulağımızı sike sike.

• Beğendim 1
gönderildi

Bu senenin ucubesi belli oldu :bisiktirgit:

• Beynimi Yaktın 2
gönderildi

2 yıldır Finlandiya ilk 10'umdaydı bu sene son sıralarımda olur fakat şarkının jüriden değilse de halktan oy alma potansiyeli var. 

Yarışma gecesi insanların özellikle nakarat kısmında geçen yıl Sırbistan'da olduğu gibi bu şarkıda da tempo tutabileceğini düşünüyorum.

• Teşekkürler 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi
Hakan, 26.02.2023 - 00:21 yazdı:

Beklenen şarkı kazandı tabi ki... Geçen seneki sırbistan gibi dikkat çekip top 10 yapabileceğini düşünüyorum ama patlayıp elense de şaşırmam öyle riskli bir şarkı. Ben sevdim ama ahahsf

Bende sonradan sevmeye başladım bu şarkıyı cidden :)

• Çıldırtma Beni 1
  • Azdırdın 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Şarkıyı seviyorum ama dinledikçe sıktı beni valla. Kazanma ihtimali var yine de.

• Beğenmedim 1
gönderildi

Yarışmayı açık ara kazanmaması beni şaşırtır. Özellikle halkta rekor puan bekliyorum. Şarkı sırasında arenadaki atmosferi merak etmeye şimdiden başladım.

• Anırdım 1
gönderildi

Şarkıyı seviyorum nedensizce içine çekiyo ama kazanma ihtimali göremiyorum 

• Çıldırtma Beni 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Bu şarkıyı sevenin kendisine saygısı yoktur kulaklarımı kanatıyo çünki :yeteryeter:

• Beynimi Yaktın 1
  • Yarıldım 1
  • Hıh 1
gönderildi

Finlandiya'da Pinã Colada tadında "Cha Cha Cha" dondurmaları satışa çıkarıldı.

Resim

• Anırdım 1
gönderildi

Käärijä'nın Madrid'de düzenlenen PrePartyEs etkinliğinde gerçekleştirdiği performansı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Käärijä’nın asit yeşili bolero ceketinin dört pembe giyimli dansçıyla birlikte Liverpool’a ulaştığını doğrulamaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bir palet yığını ve kocaman bir tahta kutu da var. Performansa kutunun içinde başlıyor, sonra üstüne tırmanıyor ve yere dönmeden ve dansçılarını benzersiz bir şekilde bir rutinde yönlendirmeden önce birkaç hamle yapıyor.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...