İçeriğe atla

Kıbrıs 2023: Andrew Lambrou - Break a Broken Heart

Pinlenen İletiler

gönderildi
Ömer, 05.04.2023 - 07:58 yazdı:

Şarkı güzel ama canlıda batırma ihtimali çok yüksek.

Galiba batırmayacak, partilerde fena okumamış :buyrunbakalim:

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Bu performans adeta harika bir ikinci prova gününü bitirmenin harika bir yolu. Break A Broken Heart, Liverpool Arena zemininde titreşen bir davul ritmi ile güçlü, içten bir balad – Andrew’un vokali muhteşem ve bu şarkının ilk büyük notadan daha da büyük bir bitişe kadar inşa edilmesinde heyecan verici bir şeyler var. LED fon, şelaleden alevlere geçiş yapıyor ve tüm bu şey, muazzam bir Pazartesi öğleden sonrası ruhu. Performansta alev ve duman kullanıldı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Kıbrıs'ın ilk provasından bir video yayınlandı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Andrew Lambrou ilk provaların aksine çıplak ayakla sahneye çıktı. Andrew’un ses aralığı olağanüstü, bu yüksek notalar gerçekten çok önemli.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Gayet güzel sahne. Tek başına kalmasa mıymış dedim ama o da sorun degil. Geçen seneden akillanmislar bu sefer dayamislar kayıttan kendi sesini ahaha 

• Anırdım 3
gönderildi

Hakan, 9 saat önce yazdı:

bu sefer dayamislar kayıttan kendi sesini ahaha 

Özellikle "uuuuu" kısmında ağzını kapatıp mikrofonu çekmesine rağmen sesin devam etmesi çok başarılı olmuş :mademoyle:

• Anırdım 2
gönderildi

Şarkıyı göğüsleyen felaket bi back vokal var jüride büyük çakacak gibi hislerimde

• Üzdün 1
gönderildi

Back vokal desteğini inkar edemeyiz ama toplamda sahnede güzel durdu. Arkasındaki şelale falan da güzeldi. Kıbrıs finale yakışacak. Ama son sıralarda kalır yine. Beklentim yok.halk da vermez jüri de 

gönderildi

Gecenin en iyi performanslarından biriydi. Sahnelemeyi çok başarılı buldum.

Ayrıca EBU kendi verdi half-playback hakkını. Yani ortada bir düzenbazlık ya da kandırmaca varsa vokal konusunda, bu kurala bağlı bir durum.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Gecenin en iyi performanslarından biriydi bence de. Sahneyi de çok beğendim. Ama finalde bir şey yapamaz gibi görünüyor.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Çok daha düşük derece beklentim vardı, ama 2 tarafta da eşit oylar alarak 12. bitirmelerinden memnunum.

Memleketi Avustralya’dan finalde 8, yarı finalde 10 aldığını yazmasam içimde kalırdı.

gönderildi

Evet ben de 16.falan olur diyordum bir tık iyisi oldu. Uzun süre dinleyeceğim bir şarkı kazandım. Kıbrıs asla üzmüyor.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...