İçeriğe atla

Avusturya 2023 : Teya & Salena - Who The Hell ls Edgar?

Pinlenen İletiler

gönderildi

Teya ve Salena'nın Madrid'de düzenlenen PrePartyEs etkinliğinde gerçekleştirdiği performansı.

• Azdırdın 1
gönderildi

Arenayı inletmeye, oyları patlamaya geliyoruz. Herkes yerini alsın ona göre.

:istebudur:

• Beğendim 1
gönderildi

Avusturya ilk performansını gerçekleştirdi. Şarkı stüdyoyu resmen coşturdu. Teya ve Salena'nın vokalleri çok iyi. Dans akımı performans boyunca tekrarlanıyor. Sanki Viyana korosundaymış gibi şarkı söylüyorlar. Bizi yerimizden kaldıran bir performans oldu. Günün en iyilerindendi.

• Azdırdın 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Avusturya'nın ilk provasından bir video yayınlandı.

• Azdırdın 1
gönderildi

Ledlerdeki dansçılarla sahnedeki esas dansçılar çok uyumlu duruyo. İyi kamera açılarıyla muhteşem bir performans izleyeceğiz bence.

gönderildi

Teya ve Salena ikinci provaları için sahneye geri döndüler, harika görünüyorlar ve sesleri harika. Salı günü arenada canlı olarak grafiklerin etkisini tam görememiştik – bu performans büyük ekranda çok daha fazla etki yaratıyor. Gelecek hafta Poe-mania’nın Liverpool’u ele geçirmesini görmek için sabırsızlanıyoruz.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Sahne o kadar plansız tasarlanmış ki, önde podyuma benzeyen alana gelse dansçılar, hep beraber sığmayacaklar oraya. Mecbur arkaya koymak zorunda kalmışlar. Onların fazla uzak durması dışında performans gayet iyi olacağa benziyor.

gönderildi

Ben şarkıya alıştım. Sahnesini de beğendim ama erkek dansçılar hatta klipteki dayılar olsaydı dedim. 

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Hakan, 5 saat önce yazdı:

Ben şarkıya alıştım. Sahnesini de beğendim ama erkek dansçılar hatta klipteki dayılar olsaydı dedim. 

Geç de olsa :dyp: doğru yolu bulmuşsun :afferim:

• Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...