İçeriğe atla

Avustralya 2023: Voyager - Promise

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
  • Mustafa bu konunun başlığını Avustralya 2023: Voyager - Promise olarak değiştirdi
gönderildi

İçim dışım grup oldu yeterrrrrrç Tüm ülkeler anlaşmış gibi grup yolluyor ve hatta rock şarkı.. 

Bu da kötü değil belli bir kalitede ama benlik değil, pek sevmedim. Ayrıca bir numarası yok düz rock şarkısı. Maneskin etkisi 2022 de bu kadar görülmedi yahu. Rockcılar sardı yarışmayı. The Rasmus 20.oldu bu da mı örnek olmadı size :D

• Beğendim 1
gönderildi

Son senelerde en beğendiğim Avustralya şarkısı olabilir :istebudur:

• Beğendim 1
gönderildi

Genel olarak benim açıp dinleyebileceğim bir şarkı olmuş, beğendim diyebilirim. Özellikle son 1 dakikası baya iyi.

• Azdırdın 1
gönderildi

Voyager'in Eurovision'a katılımı Batı Avustralya hükümeti tarafından finanse edilecek.

• Teşekkürler 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Şarkıyı beğenip beğenmediğim konusunda kararsız kaldım. Son seneleri olduğu konuşuluyor o yüzden çıkış sıralamasında da torpil geçmişler gibi geldi bana.

• Hıh 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Daniel Estrin: 'Barış Manço’nun büyük bir hayranıyım ve yirmi yıldır albümlerini dinliyorum.'

• Azdırdın 1
gönderildi
Mustafa, 16.04.2023 - 20:38 yazdı:

Daniel Estrin: 'Barış Manço’nun büyük bir hayranıyım ve yirmi yıldır albümlerini dinliyorum.'

:bayrakas:

Helal be :seskes:

gönderildi

Doğru diyur sanırım ilk albümlerindeki şarkıya bak

• Azdırdın 1
gönderildi
Züreyfa, 14 dakika önce yazdı:

Doğru diyur sanırım

Niye yanlış desin sanki Türkiye yarışmaya katılıyo :yapma:

gönderildi

Şarkı kötü değil ama çekmiyor kendine baya klasik geliyor bana. Bizim 2011 şarkımız gibi.

• Beğenmedim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...