İçeriğe atla

Ermenistan 2023 : Brunette - Future Lover

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ermenistan ikinci provasını gerçekleştirdi. Kostümde ve sahnelemede herhangi bir değişiklik yok. Aydınlatmalar ve grafikler kamerada harika görünüyor.

• Teşekkürler 1
gönderildi

X My Heart Aysel’i anımsattı bana o altındaki panel.

Hoş gibi duruyor sahnesi ama maalesef şarkıda hiç iş yok. Melodisiz ve bomboş.

gönderildi

Her sene gelen Reyiz ve ilk 10 perileri :bezirgan:

gönderildi

Şarkıyı sevmememe rağmen, performansını ve sahnelemesini başarılı buldum.

Yalnız sen kalk tüm basından eklediğin o dancebreak kısmı gizle provalar boyunca, sonra arkadaki elemanalardan biri sis makinasının ayarını tutturamasın, dansını göstereme. Talihsizlik oldu.

gönderildi

Kızım sen Şanel misin? Ne alaka senin şarkında dans falan? Ne güzel içli içli okuyacak şimdi derken dıp tıs dıp tıs. 

• Anırdım 1
gönderildi

Bence dans kısmı hareket katmış şarkıya. Dinlerken uyukluyorum çünkü bu şarkıyı. 

gönderildi

Dans gerçekten ne alaka yani. Sahnenin geri kalanı bence güzeldi ama o dansa hiç gerek yoktu. Şarkıyı beğenmiyorum ama finalde güzel bir yerde bitirme şansı var gibi.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Dans kısmı bence de çok gereksizdi ama yine de sahnesini beğendim. Şarkıyı da beğeniyorum zaten finalde 10-15 arası takılır.

gönderildi

Şarkıyı zaten beğeniyordum. Sahnesini ise inanılmaz beğendim. Ben dans kısmının yakıştığını düşünüyorum şarkıya gözüme batmadı benim. Yarı finalde yüksek tamamlamıştır finalde jüri desteğiyle belki solda olabilir.

gönderildi

Snap’ten bir tık yüksek aldınız halkta, ama lütfen seneye vazgeçin artık şu ABD tarzı şarkı sevdasından. Ermenistan şarkısı görelim Ermenistan adına.

Dünya oylamasından 8 puan alarak misyonunuzu tamamlamışsınız. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...